avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Da, Nicoleta, sunt din Cta!:D

Si apropo de concurs, fetelor,...ar fi util sa afiseze si ei pe site-ul SNG un anunt k sa stim si noi din surse oficiale cam cand va fi examenul, nu de alta dar trebuie sa ne organizam timpul iar incertitudinea asta ne apasa cel mai tare...

Cutar, multumim din suflet pt k ne tii la curent cu ce se intampla acolo la SNG! Mult succes in viata de cursant dar si dupa....k nu mai aveti asa mult si terminati!=D>

Ligiana multumim de stire! Eu tot mai sper k afiseaza ceva k sa stim si noi o data!?:D

Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
ContSters139127, utilizator
Buna ziua. mai este cineva care a dat examen la Curtea de Apel Ploiesti? Stie cineva de ce dureaza asa mult verificarea bunei reputatii? Am tot sunat acolo si imi spune sa avem rabdare...dar totusi au trecut 2 saptamani de cand tot verifica buna reputatie.Adica asteapta datele din evidenta operativa a inspectoratelor de politie...
Eu una va anunt ca ma retrag din competitia pentru SNG, avand in vedere ca am fost admisa in urma concursului organizat de Curtea de Apel. Urmeaza sa ne anunte cand sa ne prezentam cu restul actelor pentru a se face incadrarea.
Va doresc in continuare spor la invatat, nu conteaza cand va fi examenul, important e ca se va sustine, iar voi trebuie sa fiti pregatiti!
Mult succes!:D
K_Elena a scris:

Eu una va anunt ca ma retrag din competitia pentru SNG, avand in vedere ca am fost admisa in urma concursului organizat de Curtea de Apel. Urmeaza sa ne anunte cand sa ne prezentam cu restul actelor pentru a se face incadrarea.
Va doresc in continuare spor la invatat, nu conteaza cand va fi examenul, important e ca se va sustine, iar voi trebuie sa fiti pregatiti!
Mult succes!:D

Buna. am citit ca ai luat examenul sustinut de ce curte de apel? au terminat cu verificarea reputatiei? cat dureaza incadrarea?
nu cred ca am fost prea clara. am vrut sa intreb cat dureaza pana iti face formele de angajare. eu am luat examenul la curtea de apel ploiesti. si de 2 saptamani nu au mai afisat nimic. eram curioasa dc stii mai multe. si eu am dat la sng in februarie dar am cazut cu 10 sutimi.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)