avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
ligiana a scris:

Mai oameni buni, voi chiar invatati papagaliceste legile alea? Nu-s foarte grele si-s chiar logice dar, ma intreb si eu, asa, oare la ce-mi foloseste sa stiu ce atributii are informaticianul sau inginerul constructor. Eu mai triez cate ceva. Voi cum invatati?

Ligiana , crede-ma ca sunt pasaje unde chiar trebuie sa o faci pe papagalul. Logica e ok pentru toti, dar tu trebuie sa stii articolul idem ca in cod , nu improvizezi, nu modifici textul , nu adaugi : si/sau/ori/precum, etc.
Si ai sa vezi de exemplu daca pica subiecte din termene ca stai sa te gandesti un pic cum incepea la C.p.p. si cum incepea la c.p.c articolul ... Si mai sunt si alte exemple: cercetarea la fata locului,citatia, etc... Niciodata nu au dat subiecte cu atributii informaticieni sau ingineri constructori. Axeaza-te mult pe cele ale grefierilor si activitatea in timpul si dupa sedinta de judecata. Bafta si sper sa ne vedem cu bine in toamna!:">
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
mihaeladaroiu, utilizator
Nicoleta. Constanta a scris:

Da, marione sunt din Constanta. Presupun ca si tu?.. Si am o problema cu cazarea in bucuresti :D ..Nici eu nu stau bine cu timpul dar important e sa stim sa ne dozam timpul ramas..Spor la invatat si tie!

At ma bucur ff mult! Incantata de cunostinta! In ceea ce priveste cazarea, nu dispun de prea multi bani, deci e o problema si pt mine...asa ca daca esti interesata de o colega de apartament, vedem noi cum facem!;)

Hai ca deja gandesc prea departe. Pt moment sa ne concentram asupra examenului! Sa avem bafta si spor!:D
mihaeladaroiu a scris:

ligiana a scris:

Am uitat sa va intreb. Ati auzit voi ceva de taierea bursei? Ca am vazut pe-aici discutandu-se subiectul.

Bursa se pare ca ramane la fel. Cel putin pan acum. Sper sa nu le vina inteligentilor de sus vreo idee...

Sa speram ca nu se vor atinge de ea insa la cum stau treburile acum in tara tare mi-e ca....:(
Daca au de gand sa taie sau sa nu o mai dea o sa fie aiurea ptr toti. Sa stai in Bucuresti 6 luni e al naibii de greu . Multi vor renunta!!!:( Sa vii cu bani de acasa pentru chirie, mancare , transport de colo - colo si alte maruntisuri, vine iarna sa vezi intretinerea unde stai cat te duce.... :O
E bine pe intr-un apartament sa stai cu cel putin 2 fete/doamne. Asa cheltuielile sunt mai mici pentru toate. Eu ma gandesc dupa ce dau examenul. De ce sa-mi fac acum o gramada de griji cand nu stiu daca iau, nu? Baremul se afiseaza imediat cand iesi din examen asa ca poti sa-ti fac calculul notei cu aproximatie de 96-98 %.
Acum 1 an au fost 600 concurenti pe 150 locuri, dragut nu ?
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
mihaeladaroiu, utilizator
ai dreptate mihaela
cel mai bine ar fi sa ne concentram asupra studiului, ce-o fi mai incolo 'om mai vedea, cu siguranta concurenta va fi mare:O

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)