avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest subiect...dar as dori sa aflu ce se intampla daca trec de examenul de la SNG, fac aceste cursuri si apoi incerc la INM, in sesiunea urmatoare sau chiar dupa 1-2 ani si, prin absurd, chiar iau acest din urma examen. Va trebui sa returnez banii de scolarizare ai SNG-ului? Mai pot fi si alte repercusiuni negative ca urmare a faptului ca nu am ramas in sistem ca grefier? Va multumesc!
Buna Sofia68. Din cate s-a mai discutat pe aici eu am inteles ca nu e nevoie sa returnezi taxele de scolarizare si bursa aia,- daca se mai da bursa -. deoarece regula presupune sa ramai in sistem 5 ani de zile, iar inm-ul reprezinta acelasi sistem..De alte repercursiuni nu stiu.. Succes in toamna. Poate o sa fim colege...:D
Nicoleta. Constanta a scris:

Buna Sofia68. Din cate s-a mai discutat pe aici eu am inteles ca nu e nevoie sa returnezi taxele de scolarizare si bursa aia,- daca se mai da bursa -. deoarece regula presupune sa ramai in sistem 5 ani de zile, iar inm-ul reprezinta acelasi sistem..De alte repercursiuni nu stiu.. Succes in toamna. Poate o sa fim colege...:D

Multumesc frumos pentru raspuns! Succes si tie! Sper din tot sufletul sa luam si sa fim colege si poate sa incercam impreuna apoi la INM!
;)
Buna ziua tuturor!
Va urmaresc de ceva vreme si pot sa spun k va admir pe toti cei care ati perseverat si nu ati cedat, ati mers inainte si unii dintre voi chiar ati reusit! Felicitari acestora din urma iar celorlalti...nu va dati batuti indiferent k incercati la SNG sau chiar la INM!
Despre mine , ce pot sa va spun...mi-am luat inima-n dinti si incerc la toamna la SNG pt prima data, chiar daca timpul liber este foarte limitat sper sa am noroc, sper sa avem noroc toti si sa fim colegi!

Nicoleta.Constanta esti din Constanta?:)
Mai oameni buni, voi chiar invatati papagaliceste legile alea? Nu-s foarte grele si-s chiar logice dar, ma intreb si eu, asa, oare la ce-mi foloseste sa stiu ce atributii are informaticianul sau inginerul constructor. Eu mai triez cate ceva. Voi cum invatati?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)