Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Si eu sper la fel, oricum pe mine ma intereseaza in principal Braila, unde stii ca sunt doar 2 locuri. Nu stiu daca as fi dispusa sa fac naveta pana la Galati, desi la cati ani din viata mi-a mancat examenul asta, nu prea as renunta. Vedem dupa rezultate. Tu pentru ce ai optat?
Buna fetelor puteti sa ne postati si noua intrebarile voastre de la examen, sa mai facem si noi antrenament pana la examenul organizat de SNG(daca se va mai organiza!).
Buna. eu am dat concurs la curtea de apel Ploiesti si am luat. dar am inteles ca exista o verificare a bunei reputatii si ca s-au cerut date din evidenta operativa a politiei. stie cineva cat dureaza aceasta procedura?
Buna Laura!
Si eu am luat tot la Ploiesti si am fost foarte fericita ! Dar am o veste proasta pentru tine... nu intotdeauna cei ce iau trec si de verificarea bunei reputatii... Eu am picat aici. Gandeste-te bine daca ai avut vreodata probleme, eu stiu,... procese ceva.... afecteaza.:sorry: Probleme cu vecinii... reclamatii la politie... orice... Asta e... Mai dau odata!!!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)