avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna,
sunt unul din cursantii de la sng, admisa acum in febr. ce sa zic, intrebarile la pe care le puneti s-a mai vb pe forum. in legatura cu repartizarile, optiunea se face in fucntie de media cu care ai fost admis. Cursurile sunt unele mai intense, inele mai relaxante. acum depinde, de ex. procedurile sunt normal, mai solicitante dat fiind faptul ca ele constituie baza. Profii sunt cadre respectabile, in general sunt si formatori la INM. E ok. primiti aici modele, xeroxuri de pe materialele cu care se lucreaza. E foarte bine.
Evaluarile se dau potrivit calendarului/ a programei pe care o gasiti si pe site-ul sng. cam atat stim noi la momentul asta!
Si noi suntem cat decat la inceput! Abia a trecut o luna si aproape jumate!
Spor la invatat tuturor si multa bafta!
Salutare tuturor,
Voi ingrosa si eu randurile celor care sustin in toamna examenul.:D Imi puteti recomanda o culegere cu texte grila pt autoevaluare?
Va multumesc si spor.
Pentru cei care probabil vor sa stie mai multe detalii referitoare la indemniazatia de cursant, respectiv daca se va micsora sau nu, nu stim nici noi in acest moment mai ales ca inca nu am incasat prima indeminizatie. Probabil se va anunta in media. Nici formatorii nu stiu. Nu se stie nimic pt ca informatiile care vin prin mass-media nu sunt toate sigure.
Cum aflam, va anuntam si pe voi!
Spor la invatat!
Multumesc mult Porumbel Dana!Spor si tie la invatat si mult succes.
Buna. Am o intrebare pentru cei care au intrat in seria trecuta... Credeti ca un cursant ar putea sa si lucreze, macar part-time?...ma gandesc pentru cazul in care nu s-ar mai da bursa. :((..Multumesc anticipat...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)