avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Pt cei care se agita pt posturile de grefier cu studii medii sau cu studii superioare scoase la concurs de Curtile de Apel

In mai era un post de grefier arhivar studii medii la Craiova ...scos la concurs...anunt in ziar local...curios...FARA TAXA DE INSCRIERE...
prin "mici sapaturi" s-a aflat ca era facut special pt un anume din Bucuresti :P

Tot asa un post de grefier documentarist ocupat de sotia unuia tot din sistem ...eeee...

Nu zic eu ca asa o fi peste tot
Un sfat: daca vreti s ajungeti totusi pe-acolo mergeti la SNG. Cum spunea cineva ce este al SNG-istilor este pus de-o parte B-)

Scuze daca v-am dat vesti proaste!

Spor la invatat! Sperãm un examen in toamna :D
aranjamente pentu un post de grefier arhivar?????????? ma mir si inca tare de tot aveti idee cata munca este la arhiva???????? sper sa nu aflati niciodata, nu o doresc nici celui mai crancen dusman al meu. ma apuca rasul numai cad ma gandesc cum va reactiona persoana pentru care s-a intervenit pentru ce si-a folosit pilele, relatiile si cunostintele nu mai zic nimic de salariu pe care il va lua. dumnezeu nu bate cu parul...:D
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
janapress, utilizator
E posibil sa fie asta situatia in cazurile in care sunt locuri putine (1 sau 2), dar cand sunt 12 - 14 locuri, imi e imposibil sa cred ca nu poate intra si o persoana foarte bine pregatita.
Mda..pai asa ziceam si eu...pt un post de arhivar??? dar uite ca inclusiv...
La Craiova sunt de fapt vreo 12 locuri (nu toate pt studii medii), dar se scoate la concurs cate unul...cate unul...asa din joi la pastele cailor....eeee
Crede-ma sunt extrem de suparata pe tema asta cu aranjamentele ca prea m-am lovit peste tot in ultimul timp de chestia asta
Si atata timp cat inca in sistem sunt aduse neamurile pana la a7a spita nici ca o sa se scape prea curand de obiceiul asta.
Fetelor, ati trecut la procedura penala?:D

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)