avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Mi se pare o aberatie, dar totusi sa va spun ce-am auzit, ca grefierii ar avea 30 mil lei vechi salar, nu cat e in mod oficial, nu stiu ce sa va zic, dar persoana de la care am auzit era ferm convinsa de acest lucru. Dupa care grile sunt salarizati de fapt grefierii, in prezent?
Buna seara, si eu intentionez sa ma inscriu la concurs in septembrie. Din cate stiti voi se mai da si examen la dactilografiere? eu cred ca doar teorie, nu-i asa..? seara buna.
Da.........e adevarat ca poate castiga 3.000 RON.
Intrebarea mea: avea studii superioare?

Eu cunosc persoana angajata ca grefier, cu un liceu industrial (atat) si castiga 2.500 RON.
Si daca nu avea studii superioare probabil ca avea vechime si o functie de grefier sef. Oricum, in ceea ce priveste treptele de salarizare se face diferenta intre grefierul cu studii superioare si cel cu studii medii.
Dupa parerea mea, la volumul de munca din instante, grefierii nu sunt suficient platiti, asa este usor sa critici ca ai auzit de la unul si de la altul ca un grefier castiga nu stiu cat..., dar sa nu ai habar ce face omul ala si cat lucreaza, ce presiune are si asa mai departe....un grefier chiar munceste.....fireste pot exista si exceptii....
:bow:Toata stima si respectul pt candidatii la SNG ! Merita sa deveniti grefieri ! Iar, daca in continuare vreti sa urmati cursurile de la INM alegeti un post la parchet pt ca veti avea mai mult timp pt invatat !!!:luck:
Pai, cum sa fie grefier sef cu studii medii?

Are vechime 10 ani in sistem...............asta e adevarat!

Dar de volumul de munca..........este adevarat.................se plange mereu!
Asta sa stie toata lumea la ce munca este intr-o instanta, cu ore suplimentare, plus ca mai fac de serviciu si la arestati!
Nu stiu daca cei care se pregatesc pt. SNG, stiu cu ce se mananca aceasta meserie!

Da, si eu cunosc persoane care lucreaza la parchet, si e adevarat au un volum de munca mai mic.
Bafta la invatat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)