avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
darius18 a scris:

Buna Laura!
Si eu am luat tot la Ploiesti si am fost foarte fericita ! Dar am o veste proasta pentru tine... nu intotdeauna cei ce iau trec si de verificarea bunei reputatii... Eu am picat aici. Gandeste-te bine daca ai avut vreodata probleme, eu stiu,... procese ceva.... afecteaza.:sorry: Probleme cu vecinii... reclamatii la politie... orice... Asta e... Mai dau odata!!!

din cate am inteles nu trebuie sa ai nimic de natura penala. asa ca faptul ca te-ai certat cu vecina....scuza-ma dar nu este absurd?
si ce nu am inteles este de ce mai incerci? este oare posibil ca la un al doilea concurs sa treci de verificarea bunei reputatii...?
oricum am sunat la curtea de apel Ploiesti si mi s-a spus ca nu au venit inca datele din teritoriu. prin urmare, chiar nu ai cum sa stii ca nu ai trecut de aceasta verificare. cel putin nu la acest concurs.
buna tuturor!
ma alatur si eu discutiilor voastre, dupa cateva saptamani in care v-am tot citit. sunt mamica de 6 luni si m-am hotarat ca in acest concediu de crestere copil sa imi incerc cunostintele/norocul, daca nu la INM, macar la SNG. Pe mine ma ingrijoreaza mai mult repartizarea finala. nu sunt dispusa sa ma mut oriunde in tara chiar si pt. un an.
Poate dintre cei care au terminat cursurile sng si acum sunt pe posturi, sa aflam cate ceva despre cum se pot afla locurile vacante la un mom. dat sau ceva de genul...as putea opta intre 2 judete, dar c-am atat.
In legatura cu informatia ta ca ai trimis mail la SNG, eu am sunat azi si mi s-a spus ca ei spera sa se organizeze concurs in sept, ca asteapta raspuns de la CSM si sa urmarim site-ul cam pe 5, 6 iulie.
ngeorgik a scris:

Buna. Am trimis mail la SNG sa intreb daca se stie ceva de examenul din toamna, cand se afisaza nr de locuri. Si mi s-a raspuns ca in toamna nu e programat nici un examen. Ciudat, ca prin martie cand am mai intrebat zicea ca o sa fie examen. Stiti ceva de chestia asta?

Mi-a crescut tensiunea la 200 cand am citit ceea ce ai scris. Pai invatam degeaba? Si daca nu se organizeaza, nu pot anunta naibii sa nu ne mai stresam? Mai exista o posibilitate. Ti-au raspuns in 2 peri. Am citit atent calendarul estimativ al CSM-ului si acolo spune ca concursurile de la INM si SNG vor avea loc in perioada august-septembrie. Acuma...om vedea. Da eu totusi sper sa fi glumit tanti aia care ti-a raspuns.#-o

Voi cum stati cu invatatul?:((X-(#-o pentru SNG normal
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
mihaeladaroiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)