avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
va propun sa luam in seama doar ce e bun si bine pentru psihicul nostru, din acest forum.
MayeMaye a scris:

alina nedelcu a scris:

pe forum ul celor de la inm sunteti tot doar niste ,,nume,,?
eu nu stiu de ce s a mai inventat sng ul asta.....putea f bine sa l numeasca secretariatul justitiei, sau asa ceva, si sa poata intra cei care au achitat deja taxa pentru inm , stiu sa bata bine tastatura , n au alergie la praf, nu trebuie sa ajunga devreme acasa, sa aiba sustinatori financiari, sa aiba urechile ciulite si o buna abilitate de imitat pe cei care stiu si au ajuns sa dicteze......astea ar trebui sa fie criteriile....nu credeti?:whistle:

De fapt care e problema ta? Daca nu vrei sa dai la sng sau pe undeva, lasa-ne cu chestiile astea. Insinuezi ca cei care dau la sng nu sunt buni decat de slugi? Haida de! Sunt convinsa ca multi dintre sng-isti sunt in stare sa dea o lectie de drept oricand.
Nu mai interveni cu astfel de chestii.

Alina, iar ai avut vreun soc emotional? !!!:tease:
cand este inscrierea si cand se da examenul?
Buna ziua tuturor! Sunt noua pe forum, insa foarte dornica sa ma alatur voua pentru a dezbate problemele de drept ce se vor ivi in urmatoarele doua luni. Aspir si eu la un loc in SNG:)
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2010
mike11, utilizator
buna, imi raspunde si mie cineva? va rog! cand e inscrierea si cand s da examenul? multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)