avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
MayeMaye a scris:

Pai nu m-am razgandit. Dau la SNG si la anul la INM. Stiu ca nu e frumos, dar....

Cum sa nu fie frumos...ca si eu fac la fel.;)
Anul acesta e prima data cand nu incerc...si e cam aiurea, colegii mei au plecat deja spre capitala.:((
Bubualex a scris:

cred ca e vai de fundu' celor care maine au marea proba, la ce stres e pe capul lor!
ma refer la inm 2010. au avut niste dezbateri foarte ample oamenii pe forumul lor.
din cate am remarcat si concurenta e destul de acerba: peste 16 si, pe loc.
sa le tinem pumnii si sa speram ca vor trece cu bine peste ziua de maine, cu atat mai mult cu cat cei mai multi dintre noi avem prieteni printre ei.
Multa bafta, dragilor!

Da, chiar daca pare ciudat, pentru ca suntem niste nume si ne intilnim doar virtual, eu cel putin, ma pun in pielea celor de maine. Pt ca si eu am fost la randul meu candidata, si voi mai fi, le doresc multa bafta si le tin pumnii din suflet.
Bravos natiune!=D> De-asta imi erai.....:PSi eu care credeam ca voi fi hulita....uite da la sng si apoi la inm.....rusine....
Cred ca experienta cu sng imi va fi extrem de folositoare pentru institut. Parerea mea. Si nu ma voi considera prea desteapta sa invat de la colegi judecatori sau procurori, pentru ca apoi sa aplic ce am stiut.
E o treapta de parcurs, cel putin pentru mine.
Si eu am asa o parere de rau ca nu m-am dus anul asta, dar....asta e.
Si va astept sa imi tineti pumnii la sng....;) Glumesc....
Bafta colegilor de la inm.
MayeMaye a scris:

Pai nu m-am razgandit. Dau la SNG si la anul la INM. Stiu ca nu e frumos, dar....

Si eu ma gandeam. De fapt, in urma dezamagirii dupa examenul de astazi, o prietena mi-a dat ideea asta...sa dau la sng si la anul, evident la inm :D
Avand in vedere ca pana in acest moment nu mi am pus problema unei admiteri la sng...ma poate ajuta cineva cu cateva rasp, gen ce se intampla in urma admiterii la acest examen ? Adica urmeaza tot cursuri ca la inm si se primeste bursa ? :)
M-am uitat putin pe siteul lor, dar nu am vazut nimic despre examenul din noiembrie...
Merci mult !
pe forum ul celor de la inm sunteti tot doar niste ,,nume,,?
eu nu stiu de ce s a mai inventat sng ul asta.....putea f bine sa l numeasca secretariatul justitiei, sau asa ceva, si sa poata intra cei care au achitat deja taxa pentru inm , stiu sa bata bine tastatura , n au alergie la praf, nu trebuie sa ajunga devreme acasa, sa aiba sustinatori financiari, sa aiba urechile ciulite si o buna abilitate de imitat pe cei care stiu si au ajuns sa dicteze......astea ar trebui sa fie criteriile....nu credeti?:whistle:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)