avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
sunteti siguri ca examenul din noiembrie e pentru cei cu studii superioare?
Buna dimineata, colegi! :) Arhilili, din cate stiu eu incepand de anul trecut la examenul de la SNG se pot inscrie numai cei cu studii superioare! Prin urmare examenul din noiembrie se adreseaza celor cu studii superioare. S-ar putea sa ma insel si sa se fi schimbat ceva intre timp, pentru ca mereu se mai gaseste ceva de schimbat, dar asta e ceea ce-ti pot spune eu. Sigur iti vor mai raspunde si alti colegi poate ei au informatii mai proaspete.
salutare, natiune! va supun atentiei o chestiune si vreau sa stiu daca ati mai intalnit fenomenul: frunzaream sujete din anii trecuti, la procedura penala.
Primul subiect pe foaie: locul de citare a partii vatamate, daca nu se cunoaste adresa unde locuieste sau locul de munca. Am raspuns automat: consiliul local, bla bla bla. 177 Cpp. La barem, acelasi raspuns. Nimic rau pana aici. Insa, cand am citit din nou enuntul si articolul aferent, nu am putut sa nu remarc: art se refera la invinuit sau inculpat. Dar enuntul cere pt partea vatamata. E o greseala de redactare din partea SNG, cel mai sigur. Dar ce facem daca ne intalnim cu asa ceva la examen??? Eu una am raspuns pe pilot automat, si a fost ok. Dar tare imi e ca tot omul se uita a doua oara pe enunt si isi si verifica raspunsurile. Daca faci raspunsurile ca lumea si dus de nas sau doar in eroare de genul asta de gafe iti compromiti lucrarea? e drept ca se pot ridica si observatii, in timpul examenului, dar nu e oare ideal si normal sa acorde ei insisi ceva mai multa atentie? intreb si eu, retoric... daca mai remarcati de astea, dati si voi de veste pe aici... seara buna[ link extern ]

Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
ContSters161164, utilizator
legat de genul asta de experiente, la examenul de admitere la facultate au venit si au taiat o grila la economie politica, scrisa de doua ori sau ceva de genu, iar la licenta ne-au punctat o grila din oficiu pentru ca nu era din materia de licenta si nu aveam de unde sa stim raspunsul, chipurile... sunt carcotasa? :P sper ca nu...
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
ContSters161164, utilizator
Daca citesti articolul pana la sfarsit vei vedea la (9) ind.3 ca spune asa:
Citarea altor persoane decat invinuitul sau inculpatul se face potrivit dispozitiilor din prezentul articol. ...
Deci intrebarea lor e ok. Raspunsul e ok. :wave: Atentie mare caci intrebarea a fost pusa asa intentionat. Daca stii tot articolul esti cat se poate de " pe metereze" daca il balbai atunci e naspa!!!:hammer:
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
floare de gheata, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)