avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Apropo. Stiti cumva daca, sa spunem ca intru, si la repartizare o sa imi aleg un alt judet decat acela in care am eu domiciliu, o sa fie o problema? Ca am tot intrebat la SNG si nu mi s-a dat un raspuns sigur. Mi s-a spus ca pot sa aleg ce vreau (cand imi vine randul, si in functie de locurile care au mai ramas). Dar din cate am inteles inscrierea se face la tribunalul in a carei raza teritoriala domiciliezi.
nu are nici o legatura tribunalul din raza de domiciliu, la care mergi sa iti faci inscrierea, cu cel pentru care optezi, si daca ai norocul sa fii si repatizat.
inscrierea se face la domiciliu, repartizarea se face unde e loc si daca ai noroc. daca se si pupa optiunea ta cu ce e disponibil, om te faci!
ngeorgik a scris:

Apropo. Stiti cumva daca, sa spunem ca intru, si la repartizare o sa imi aleg un alt judet decat acela in care am eu domiciliu, o sa fie o problema? Ca am tot intrebat la SNG si nu mi s-a dat un raspuns sigur. Mi s-a spus ca pot sa aleg ce vreau (cand imi vine randul, si in functie de locurile care au mai ramas). Dar din cate am inteles inscrierea se face la tribunalul in a carei raza teritoriala domiciliezi.

Imi place ca esti optimist.... sa-ti ajute cel de sus sa reusesti. Si noua la fel.
Offfff!:stunned:
Sper sa publice cat mai curand anuntul ca sa stim si noi o data concreta.
Asa estimativ, daca cei din promotia actuala termina pe 2 noiembrie, inclusiv cu repartitiile, poate ca data examenului va fi pe ...7 noiembrie, deci anuntul ar trebui sa apara cam pe 4-5 septembrie....zic si eu!:P
Eu nu prea mai am spor.:(.......si legile ma enerveaza.#-o

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)