avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Actele de procedura indeplinite de cel care nu are exercitiul drepturilor procedurale sunt anulabile.- art. 43 alin.2
Intrebare: Ce atrage lipsa calitatii procesuale?

Raspunul meu ar fi: respingerea actiunii.

Voi ce parere aveti?

ema-denisa, capacitatea de exercitiu este o parte a capacitatii procesuale, iar eu am intrebat ce atrage lipsa calitatii procesuale.
Sper sa nu te superi, dar eu sunt de alta parere (in legatura cu raspunsul corect la in trebare).

Va rugam sa ne ajutati.
Voi ce ati raspunde la o asemenea intrebare?
Respingerea actiunii deoarece este introdusa de o persoana care nu are calitate procesuala: instanta nu va respinge actiunea ca fiind nefondata ci pentru ca este introdusa de o persoana fara calitate procesuala
E canicula...nu mai invat nimic!:P
ei, cum sa ma supar? stiu ca nu stapanesc bine materia, caci abia am terminat de citit o sg. data proced. civila. acum incerc sa inteleg logic articolele.
poti sa indici si ce art. specifica ce ai zis tu? mersic

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)