avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
multumesc pentru raspuns, zz-man! sunt de acord cu tine, legat de suficienta si arhisuficienta codurilor. cunosc subiectele anterioare si nu fac nici o confuzie. mi-am inchipuit doar ca mai toata lumea gandeste, nu doar "haleste" materia, din cod, si atunci invariabil semnele de intrebare sau nedumeririle care apar trebuie sa isi gaseasca raspuns undeva. si aici intervin tratatele. Dat fiind ca unii autori sunt practicieni, faptul ca stiu sa prezinte materia adecvat o face mai digerabila decat pilula condensata din cod. multumiri....
Multumim, ZZ-man pt raspunsuri. Cum mai e la inm? Cum ti se pare?
In alta ordine de idei, sa mai animam putin topicul cu sng, ca cel cu inm....e super activ..
Stii, trebuie sa joci cum ti se canta spune un proverb romanesc!
Daca ei puncteaza stric la obiect articole din cod, atunci digeri articole din cod!
Daca ei punctau dezvoltari din Boroi, Ciobanu, etc atunci digeram tratate!

zz-man are dreptate foarte mare, tinand cont ca a trecut de mult de ce facem noi si ca deja este la inm, nu-i asa zz-man? Deci luati aminte si tineti cont ca nu ne invata de rau!!!:magic:
Spor la invatat si nu uitati: fara cafea, fara alcool, fara bauturi acidulate , fara tutun, pe caldura asta! :giggle:
Sunt foarte dezamagita si eu de inactivitatea de pe forumul nostru!
Sunteti toti plecati la mare sau in tarile calde? Sau stati in fata calculatorului si va e frica sa conversati cu noi! Schimbul de pareri, posibile subiecte de dezvoltat sau de raspuns sunt utile tuturor! Nu va e frica nu va i-a nimeni locul la sng! Ce va e scris in frunte va e pus! :P
AAAAA! Si inca ceva! Sunt foarte uniti!
Voi o sa atacati forumul aproape de examen sunt convinsa, mai ales cand o sa va friga buza de cazare in Bucuresti! Nu asa se face dragi colegi!!!
Prietenii si sprijin ti-i gasesti pe forum din timp!!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)