avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
ema-denisa draga mea dar ai muncit ceva nu gluma!!!:D Bravo! Macar sa fie toti asa cooperanti si sa ajute ca tine! Spor la invatat!:thumbup:
multumesc, dar nu asa ar trebui sa colaboram cu totii? de aia suntem aici...spor la invatat tuturor!!!!
Frumoasa mobilizare la invatat! Felicitari! Si va doresc multa bafta la examen!:luck:
Hello, guys!
Ca de fiecare data, am si eu cate o intrebare, si imi pun sperante in generozitatea voastra, sa imi si raspunda cineva: la procedura civila, dincolo de cod, banuiesc eu ca toata lumea e de acord ca e indicat sa fie consultate si tratate, fie si doar pentru ceva detalii sau explicatii. in sensul asta, ce tratate recomandati? noua in scoala ne era indicat cel al lui Boroi si Ciobanu, dar, in particular, si Tabarca mi se pare ca are un tratat excelent, desi e super stufos. Ca sa il digeri pe Boroi tre sa stii materia super ca lumea, ca sa o citesti integral pe Tabarca, trebuie timp din plin. Voi ce recomandari aveti, din experienta? Am vazut deja ca multi recomanda Boroi. Mai sunt si alte pareri? Multumesc in avans. Spor in continuare!
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ContSters161164, utilizator
În acest domeniu se face adeseori o gravă confuzie, comparându-se învățatul pentru SNG cu cel pentru INM sau alte instituții. Pentru SNG, la procedură civilă și penală codurile nu sunt doar necesare, ci și suficiente. Întrebările necesită răspunsuri telegrafice, scurte, seci și la obiect. Degeaba te apuci să detaliezi băgând și doctrină ori jurisprudență pe fir că nu se vor puncta. Ei merg strict pe cod (indicând și articolul cu pricina) atunci când fac respectivele corectări ale lucrărilor. Cu alte cuvinte jurisprudența și doctrina nu își au rostul la admiterea SNG. Cred că cel mai bine este să verifici tu singur subiectele din anii trecuți și să vezi baremurilor lor (felul cum punctează), iar în acest fel vei fi pe deplin lămurit:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
zz-man, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)