avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Atunci este bine. Ma speriasem la gandul ca tb sa i precizez numarul articolului, iar la tocit nu ma pricep deloc, n am deloc memorie. Nici anii la istorie nu i am putut invata, decat revolutia franceza ca avea o oarecare logica :)). M-am linistit. Cat despre organizare juridica, macar acolo sunt 5 legi de invatat si pe acelea poate reusesc. Va multumesc frumos si multa bafta tuturor !
janina drula a scris:

buna colegi! in tematica nu am vazut capitolul ,,Despre arbitraj si Executare silita ,
intrebarea este sigur nu trebuie sa le invatam si pe aceste doua?

Buna
Legat de aceeasi chestiune, am si eu o intrebare: tematica la proc. pen mentioneaza materia pana la judecata (dispozitii generale si judecata in prima instanta), ceea ce inseamna pana la art. 360 C.p.p. inclusiv.
Am inteles bine? se invata doar atat, fara caile de atac?
Multumesc. Spor la invatat, in continuare.
alina nedelcu a scris:

haide ti sa va mai zic una....poate aveti o parere.....sefa mea anul trecut ne a facut acte aditionale pt progr de munca cu 2 ore, eu fizic munceam 8. in martie i am cerut sa fiu trecuta din nou la 8 ore pt ca atunci stabilisem ca o sa fim trecute cu doua ore doar cateva zile....imi spunea ba ca daca nu mi convine pot sa plec, ba ca o sa se gandeasca la o solutie...am lasat o asa de atunci pt ca mi am dat seama ca daca continui o sa ma dea afara, luna asta i am cerut in scris sa fiu trecuta cu 8 ore...ce crede ti? mi a dat preaviz!!!! am mers si am depus plangeri la camera notarilor si la itm.....ce parere aveti, crede ti ca se implica cineva sa solutioneze problema? adica oare itm ul o sa ia masuri?
INCA O DATA: tara in care traim cu oameni care nu sunt trasi la raspundere pentru nimic!!!

Alina , da' tu ai experiente de experiente... Ai fost cu 2 ore, nu ai facut nici o sesizare nicaieri in scris (avand si numar de inregistrare) , itm probabil daca ai facut acum in scris ca faci munca patriotica de 8 ore va cere sefei tale sa faca act aditional la contract pe perioada preavizului sa te incadreze cu 8 dar poti lucra doar 4 stii , nu? Daca pana acum nu ai comentat , nu mai ai ce face! Tie ti-a placut asa , iar sefa v-a comunica la itm ca ce spui tu sunt doar rautati ca te-a dat in preaviz! Pe pariu! Dari la stat mai putine, smechera tanti!:):D
julya21 a scris:

poate se refera la raspunsul de la punctul 4 la organizare judiciara din 2006, unde se pierdeau 40 de sutimi daca nu stiai nr. articolului

[ link extern ]

Sunt anumite cazuri rare cand esti nevoit sa faci referire la un articol intr-un anumit context! Asa mai sunt exemple si pe civil la formele participarii procurorului art.45 (2) cand face referire la art. 246,247, 271-273 ( pe care se considera ca le stii).:strong:
nu mi se pare normal sa se ceara nr. articolului la niciun fel de examen
Asa ni s-a intamplat la dr. familiei la examen....profesoara ne-a dat: art. 31, lit. b si d X-(...stia toata lumea ca e vb. de bunurile proprii dar nu cred ca le invatase nimeni pe litere
Singurul art. pe care l-am invatat litera cu litera a fost art. 10 la proc. pen. pt. ca ne avertizase profesoara ca e f imp.
floare de gheata a scris:

julya21 a scris:

poate se refera la raspunsul de la punctul 4 la organizare judiciara din 2006, unde se pierdeau 40 de sutimi daca nu stiai nr. articolului

[ link extern ]

Sunt anumite cazuri rare cand esti nevoit sa faci referire la un articol intr-un anumit context! Asa mai sunt exemple si pe civil la formele participarii procurorului art.45 (2) cand face referire la art. 246,247, 271-273 ( pe care se considera ca le stii).:strong:
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters3908, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)