buna colegi! in tematica nu am vazut capitolul ,,Despre arbitraj si Executare silita ,
intrebarea este sigur nu trebuie sa le invatam si pe aceste doua?
haide ti sa va mai zic una....poate aveti o parere.....sefa mea anul trecut ne a facut acte aditionale pt progr de munca cu 2 ore, eu fizic munceam 8. in martie i am cerut sa fiu trecuta din nou la 8 ore pt ca atunci stabilisem ca o sa fim trecute cu doua ore doar cateva zile....imi spunea ba ca daca nu mi convine pot sa plec, ba ca o sa se gandeasca la o solutie...am lasat o asa de atunci pt ca mi am dat seama ca daca continui o sa ma dea afara, luna asta i am cerut in scris sa fiu trecuta cu 8 ore...ce crede ti? mi a dat preaviz!!!! am mers si am depus plangeri la camera notarilor si la itm.....ce parere aveti, crede ti ca se implica cineva sa solutioneze problema? adica oare itm ul o sa ia masuri?
INCA O DATA: tara in care traim cu oameni care nu sunt trasi la raspundere pentru nimic!!!
poate se refera la raspunsul de la punctul 4 la organizare judiciara din 2006, unde se pierdeau 40 de sutimi daca nu stiai nr. articolului
[ link extern ]
julya21 a scris:
poate se refera la raspunsul de la punctul 4 la organizare judiciara din 2006, unde se pierdeau 40 de sutimi daca nu stiai nr. articolului
[ link extern ]
Sunt anumite cazuri rare cand esti nevoit sa faci referire la un articol intr-un anumit context! Asa mai sunt exemple si pe civil la formele participarii procurorului art.45 (2) cand face referire la art. 246,247, 271-273 ( pe care se considera ca le stii).:strong: