avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Imi pare rau! Nu am vrut sa creez panica. Mis/a parut normal sa va spun si voua ce am auzit discutandu/se acolo. Atata tot. Daca nu as fi luat acest examen si eu as fi dat in toamna la SNG. Din acest motiv am ciulit urechile cand s-a discutat de SNG. (mi-am incercat norocul pe locurile scoase la conc de curtea de apel buc si am reusit) De fapt cu un asemenea guvern care azi spune una si maine face alta nici nu inteleg de ce va mirati asa de tare ca ar exista si o asemenea posibilitate.

-
:) perfect de acord cu tine..chiar s-a intamplat intr-un an..parca in 2008..scosesera la concurs direct pe post cateva locuri, publicasera anuntul si apoi l-au retras..din lipsa de...cine stie..:sorry:
mczena a scris:

Imi pare rau! Nu am vrut sa creez panica. Mis/a parut normal sa va spun si voua ce am auzit discutandu/se acolo. Atata tot. Daca nu as fi luat acest examen si eu as fi dat in toamna la SNG. Din acest motiv am ciulit urechile cand s-a discutat de SNG. (mi-am incercat norocul pe locurile scoase la conc de curtea de apel buc si am reusit) De fapt cu un asemenea guvern care azi spune una si maine face alta nici nu inteleg de ce va mirati asa de tare ca ar exista si o asemenea posibilitate.

-
julya21 a scris:

:) perfect de acord cu tine..chiar s-a intamplat intr-un an..parca in 2008..scosesera la concurs direct pe post cateva locuri, publicasera anuntul si apoi l-au retras..din lipsa de...cine stie..:sorry:

SNG a avut in fiecare an concursuri desfasurate! Din 2006 eu nu stiu nici un incident! Ca sa nu spun ca ei nu scot la concurs CATEVA LOCURI ! Eronat! Ceea ce spui tu, e valabil pentru curtile de apel , respectiv grefieri debutanti cu sau fara studii superioare! Si daca chiar doresti un exemplu uita-te pe Prahova si acolo intradevar vezi suspendari de concursuri! Dar SNG nu a avut suspendari de concurs! Imi pare rau julya21 dar informatiile tale nu sunt corecte!:hm:
Oanat03 a scris:

hei!
Am si eu o intrebare, nu stiu care din voi o sa mi poata raspunde, dar va puteti da cu părerea. La mine in localitate, curtea de apel scoate la concurs mai multe posturi pentru grefieri cu studii medii. As vrea sa dau numai ca eu nu suport sa tocesc si mi s a spus ca tb sa stiu daca nu continutul articolului exact, macar numarul lui...mi se pare f absurd ca intr-un domeniu care ar tb sa fie perfect logic sa tocesc efectiv o groaza de numere pentru ce caz coincide fiecare. Intr un barem de corectare pt sng am vazut ca se cere si precizarea aricolului, iar mie mi se pare destul de ilogic. Alta nelamurire ar fi daca codul de procedura penala din aprilie 2010 este intrat in vigoare? adica daca pot să încep sa-l tocesc p asta.

Oana nu trebuie chiar sa tocesti ! Inveti logic si memorezi astfel articolul! Dar ups, nu doar numarul...Ce sa faci cu numarul Doamne fereste .... fara sa stii continut?:D:D=D>
Nu ai treaba cu noile coduri ! Tu inveti dupa cele vechi! :)
Ce ai vazut tu la barem de corectare este intr-adevar numar de articol ca sa te ghideze sa te uiti tu in cod sa vezi daca ai scris bine sau nu ! Nu trebuie sa mentionezi articolul! Decat daca ai tu vreun exces de zel ...dar asta nu iti foloseste sau pagubeste punctajul! ;)
Spor la invatat ! :coffee:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)