Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Hmmmm...:training: Cei ce intra noi /vechi (dar neoperativi) pe forum cititi paginile anterioare, nu mai dati alarme false ca suntem si asa destul de stresati cu familia, copii, invatat, caldura....:angry: Documentati-va si pe urma vorbiti!!!
Examenul se tine clar in noiembrie (vom afla data curand ).
Tematica e aceeasi!:rtfm:
Codurile sunt cele vechi!:love2:
pai eram alarmata si eu mai ales ca au mai venit cativa si au mai spus ca nu stiu ce......eu am citit , eram confuza si am rugat pe cei mai deschisi la minte sa ma lamureasca!!!!!
ms mult!
hei!
Am si eu o intrebare, nu stiu care din voi o sa mi poata raspunde, dar va puteti da cu părerea. La mine in localitate, curtea de apel scoate la concurs mai multe posturi pentru grefieri cu studii medii. As vrea sa dau numai ca eu nu suport sa tocesc si mi s a spus ca tb sa stiu daca nu continutul articolului exact, macar numarul lui...mi se pare f absurd ca intr-un domeniu care ar tb sa fie perfect logic sa tocesc efectiv o groaza de numere pentru ce caz coincide fiecare. Intr un barem de corectare pt sng am vazut ca se cere si precizarea aricolului, iar mie mi se pare destul de ilogic. Alta nelamurire ar fi daca codul de procedura penala din aprilie 2010 este intrat in vigoare? adica daca pot să încep sa-l tocesc p asta.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)