Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Multumesc, si tu sa ai spor!
Eu inlocuiesc mereu perioada stresanta cu ...jogging-ul.:))...dar acum sunt la serviciu...si tare as vrea sa o iau la fuga din birou.:((
Bravo tie, Nac! =D>Esti o persoana dinamica,activa! Si eu practic jogging-ul, dar dimineata, imi permit pt ca momentan nu lucrez. ;) Anul trecut cand am dat prima data acest examen lucram si eu si stiu cat e de greu sa vii obosit de la servici sa mai faci si cate ceva prin casa si apoi cu ultimele forte sa te apuci sa rasfoiesti niste legi. Chiar iti vine sa o iei la fuga. Eu la birou nu prea imi permiteam sa citesc ceva. Hai mai citim putin, mai schimbam pareri si asa timpul trece mai usor! Inca o data spor, ambitie si rabdare!
Mi-au raspuns. ''Urmeaza sa se afiseze pe site in luna septembrie''.
Deci, asteptam.
Am printat si eu minunatele legi, nu e foarte mult de invatat, la unele sunt doar sectiuni, dar sunt amanuntite...asa, la prima vedere.
:magic:Mai mult ca sigur va fi afisat la inceputul lui septembrie! Mai avem timp de invatat!!!
Nu lasati pe ultima suta de metrii cititul... Hai , nac, termina organizarea si spune-ne cum e! Tu ai avut ceva viteza , se pare!!! =D>
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)