avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna seara tuturor! am cochetat si eu cu ideea de a da la SNG si acum am gasit acest forum si aflu ca este examen in noiembrie. E tardiv oare sa ma apuc de invatat? avand in vedere ca materia a mai fost parcursa in trecut cu ocazia unui concurs pe post de grefier?
eu spun ca incercarea moarte nu are: chiar sa nu promovezi acum, ci la urmatoarea sesiune, macar iti faci o idee despre cum stai cu nivelul informatiei.
Go for it! Nothing to worry about! Good luck!
Buna!
Ce mai faceti, fetelor?
Canicula a trecut si acum cred ca avem mai mult spor.
Cum stati cu invatatul?
Eu astept anuntul ala in prima saptamana din septembrie.:D
marius2474 a scris:

Buna seara tuturor! am cochetat si eu cu ideea de a da la SNG si acum am gasit acest forum si aflu ca este examen in noiembrie. E tardiv oare sa ma apuc de invatat? avand in vedere ca materia a mai fost parcursa in trecut cu ocazia unui concurs pe post de grefier?

Daca stai bine cu memoratul , poti sa te apuci de invatat! Tinand cot ca ai mai trecut prin materie nu toata este adevarat, cred ca nu o sa ai probleme:) Bafta
Buna tuturor! Ce mai faceti? Bubualex, ceea ce spui tu e adevarat referitor la complexitatea si dificultatea subiectelor. Anul trecut au fost putin mai dificile si cu raspunsuri scurte pentru ca a fost si prima data cand la inscriere s-au acceptat doar cei cu studii superioare si au fost si foarte multi in comparatie cu anii trecuti, dar anul acesta in februarie au fost mult mai simple si mai scurte. Au fost chiar si acele subiecte Adevarat sau Fals. Insa noi nu stim cum anume va fi in noiembrie.
Nac, intr-adevar a trecut canicula acum sper sa vina si sporul. Ieri a fost ok, am parcurs 40 de pagini, sper ca si azi va fi la fel.
Marius, eu cred ca poti fara probleme sa te apuci de invatat, mai ales ca ai mai trecut prin materie. Mult spor! Si ne intalnim la examen, sper! Eu zic ca merita sa incerci.
O zi frumoasa tuturor si mai vorbim!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)