avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Sa inteleg ca au intrat primii 75 si ultima medie a fost de 7.88? Oh...chiar mare...Ce se intimpla cu cele 2 fete care au luat 7.88, de pe pozitia 75 si 76?
Si eu am luat:dance3:
Felicitari celor care au reusit !!!!! :vishenka:=D>
Cei care sunt acum la Sng va rog sa -mi spuneti cateva informatii in legatura cu chiria prin apropiere de sediul de cursuri, pt. ca sunt din provincie si trebuie sa-mi caut un loc de cazare si daca se poate o predare de "stafeta", la chirie.
Da, Bummy...e valoarea neta. Indemnizatia o primesti pe card in jurul datei de 10 in fiecare luna.
La parchete sunt 15 locuri, de obicei intra primii 15 in ordinea mediilor de la admitere. Eu sunt la instante, pentru cei care vor sa se indrepte spre INM sfatul meu este sa optati pentru instante chiar daca este mai mult de munca. La parchet este mai lejer ca si grefier pentru ca nu esti presat de termene...
Pentru MayeMaye daca te uiti cu atentie vei vedea ca cele doua fete sunt deja departajate (cred ca pe baza mediei de la licenta) pentru ca tipa cu G e inainte tipei cu B. asa ca...departajarea deja a fost facuta. cel putin asta se intelege din cele afisate pe site.
Mda..am vrea si noi idei de cazare, eventual cum a zis si Sam predari de stafeta. Poate cunoaste cineva pe cineva care doreste sa dea inspre inchiriere apartamentul. Nu stiu..zic si eu :"> Va pup pe toti si ne vedem in mai, cu totii. Multumim inca o data Simona pentru informatii. :clapping:
Eu daca ma intorc acasa as putea sa iti predau stafeta la chirie Sam 2005, dar doar daca esti fata...desi dupa id-ul tau, nu prea cred :)
Stau la 10 min de mers cu metroul si inca 10 de mers pe jos intr-un ap de 2 camere foarte dragut, cu inca o colega care va ramane aici si dupa ce plec. Pentru cei interesati am si poze.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)