avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Felicitari celor admisi si mult succes in continuare celor care incearca si-n toamna, nu va dati batuti atat de usor...e o scoala prin care merita sa treceti. Cursurile incep intr-adevar in mai si se vor tine la sediul INM, pe strada Regina Elisabeta, vis a vis de parcul Cismigiu.
Statii de metrou: Izvor (cea mai apropiata) sau Universitate.
Indemnizatia de cursant este de 990 de lei, chiria nu se deconteaza decat dupa ce terminati scoala( in limita a 400 de euro).
In prima saptamana de scoala va trebui sa alegeti specializarea: grefier la instanta sau la parchet.
Mult succes! Eu termin acum in aprilie si va invidiez, as fi vrut sa tina mai mult cursurile. :((
a dat direct de la sng un interviu de curand in care anunta ca cei care vor fi admisi in aceasta sesiune vor incepe cursurile in mai
Multumim Simona pentru informati. Indemnizatia a crescut..nu-mi vine sa cred. E valoarea neta? Pe care o primesti in mana? Cat de repede ti-o acorda?
Ce sfat ne dai din experienta ta de pana acum, grefier de instanta sau de parchet?

Pup
aveti dreptate,nu-i suficient doar sa inveti,trebuie sa ai si noroc,eu am luat din pakte doar 7 si un pic si nu a fost suficient,dar data viit poate voi avea mai mult noroc!!!am auzit k s-ar organiza o sesiune si in iunie pt cei cu studii medii,a mai auzit cineva ceva de asta?!?:hm:
eu una am ajuns la concluzia ca cel mai mult tine de noroc.......degeaba inveti si dc in exam patesti sa ai un blocaj si nu-ti mai poti aminti mai nk din ce ai invatat nici daca te-ar omora cineva......:((:((:((

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)