avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Eu platesc 150 de euro pe o camera dintr-un apartament de 2 camere de 70 de mp, renovat, utilat etc.
In Bucuresti cam astea sunt preturile daca nu vreti sa impartiti camera cu cineva, eu sunt mai norocoasa ca am si spatiu...alti colegi stau in gazda pe 100 de euro plus cheltuieli si nu au asa conditii. Pentru cine intereseaza ap. in care stau, tinem legatura si eventual va trimit ceva poze pe mail.
Examenul de absolvire il avem in perioada 07-16 aprilie, sper sa fie bine.
:D
apropo... pe caut coleg.ro gasiti mai multe oferte de cazare in Bucuresti
Buna!
Felicitari celor care au intrat si bafta celor care vor mai incerca!
As dori sa va intreb cum e cu posturile. Adica daca nu e post la mine in judet ori e la mare departare de domiciliu ce pot face? E posibil sa se stie din vreme posturile ca sa ai idee daca te mai duci sau nu la examen? Ce puteti sa-mi spuneti? Nu am dat pana acum, as vrea sa incerc daca nu iau la INM, insa nu m-am lamurit cu posturile...
va multumesc!
Posturile le aflati dupa absolvire...la repartizare. Nu veti sti nimic oficial pana atunci dar vor fi locuri cam in toata tara, totul depinde de media finala pe care o obtineti.
In legatura cu verificarea bunei reputatii...asteptati sa fiti contactati de un judecator de la Curtea de Apel.
;)

Multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2010
Sam2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)