avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
S-a mai discutat pe forum despre optiunea catre parchet/ instanta. Eu una, nu stiu ce sa zic...cred ca toata lumea e in dilema si pentru ca nu stim exact unde vor fi posturi in orasul nostru la parchet/ instanta. Pe langa asta, nu vom sti exact decat dupa ce vom vedea concret in ce consta treaba fiecarui grefier de parchet/ instanta. Plus ca parerea fiecaruia e subiectiva, in functie de preferinte, personalitate, nu stiu daca ne putem sfatui din acest punct de vedere. E o alegere pe care trebuie sa o faci tu, cu tine insuti. Sa analizez concret avantaje/ dezavantaje.
Nici eu nu pot sa zic ca vin cu o propunere deja stabilita de acasa. Voi vedea acolo. Asa va sfatuiesc si pe voi. Am auzit multi care au venit decisi pe instanta de ex, si s-au razgandit, si invers.
Va pup pe toti si mai tinem legatura!
Oare contestatiile formulate vor schimba ceva?
nu cred ca se vor schimba rezultatele. eu zic ca raman aceleasi.
sall all. Stie cineva cd incep cursurile la sng? am inteles de pe forum ca prin luna mai. E sigura data sau.....
@issa85
Si eu am sunat la secretariatul SNG pentru anumite lamuriri si, printre altele, mi s-a comunicat ca inceperea cursurilor se va face la inceputul lunii mai, asa ca in noiembrie veti fi absolventi.
Asteptam cu nerabdare sa ne spuneti cum sunt cursurile, cum se va proceda cu repartizarea pe posturi, daca v-ati gasit post in localitatea voastra sau ati fost nevoiti sa alegeti alta.
Oricum, multa bafta tuturor, spor la invatat si, cand aveti timp, asteptam impresiile si raspunsurile voastre.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)