Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
S-a mai discutat pe forum despre optiunea catre parchet/ instanta. Eu una, nu stiu ce sa zic...cred ca toata lumea e in dilema si pentru ca nu stim exact unde vor fi posturi in orasul nostru la parchet/ instanta. Pe langa asta, nu vom sti exact decat dupa ce vom vedea concret in ce consta treaba fiecarui grefier de parchet/ instanta. Plus ca parerea fiecaruia e subiectiva, in functie de preferinte, personalitate, nu stiu daca ne putem sfatui din acest punct de vedere. E o alegere pe care trebuie sa o faci tu, cu tine insuti. Sa analizez concret avantaje/ dezavantaje.
Nici eu nu pot sa zic ca vin cu o propunere deja stabilita de acasa. Voi vedea acolo. Asa va sfatuiesc si pe voi. Am auzit multi care au venit decisi pe instanta de ex, si s-au razgandit, si invers.
Va pup pe toti si mai tinem legatura!
@issa85
Si eu am sunat la secretariatul SNG pentru anumite lamuriri si, printre altele, mi s-a comunicat ca inceperea cursurilor se va face la inceputul lunii mai, asa ca in noiembrie veti fi absolventi.
Asteptam cu nerabdare sa ne spuneti cum sunt cursurile, cum se va proceda cu repartizarea pe posturi, daca v-ati gasit post in localitatea voastra sau ati fost nevoiti sa alegeti alta.
Oricum, multa bafta tuturor, spor la invatat si, cand aveti timp, asteptam impresiile si raspunsurile voastre.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)