Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna tuturor!
se pare ca nimeni din cei cu care am vb nu a fost contactat de tribunal pt verificarea reputatiei. Teoretic pana pe 2 aprilie ar treb sa se incheie aceasta procedura si sa se afiseze lista finala.
Nu stiu...trebuie sa asteptam. Nu va faceti griji, cu toti stim ca e mai mult o procedura care se desfasoara rapid si nu presupune chestiuni dificile.
Spor la pregatirile pascale!
Buna.
Pe mine m-au sunat astazi de la Curtea de Apel Bucuresti si mi-au cerut 2 caracterizari-recomandari: de la ultimul loc de munca si de la un profesor.
Trebuie sa le depun pana miercuri, inclusiv.
Spor la pregatiri (vorba lui bummy) si sa aveti sarbatori frumoase si luminoase.:)
Astazi, am fost sunata de un judecator de la Curtea de Apel si mi s-au solicitat:
1. recomandari de la locurile de munca anterioare;
2. copie cartea de munca (+ original pentru certificare);
3. copie alte diplome/ certificate privind perfectionarea profesionala (+ original pentru certificare).
Termen de depunere: pana la 31.03.2010, la Curtea de Apel Bucuresti (Compartimentul personal).
Toate cele bune si,
Sarbatori fericite! - (Duminica Floriilor, sarbatoare cunoscuta si sub denumirea de Duminica Stalpilor si Sfintele Sarbatori de Paste).
G.C.
Se pare ca cei din Bucuresti au dat tonul la verificarea bunei reputatii. Sper sa se extinda si la celelalte orase ca sa avem timp sa depunem actele in timp util.
Pup!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)