avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Hristos a inviat!
Cu titlu orientativ ... Hotararea C.S.M. nr. 183 din 17.03.2010 privind lista posturilor pe care urmeaza sa fie repartizati absolventii S.N.G. - promotia 2009-2010.
P.S. asa cum se precizeaza in Hotararea C.S.M. (vezi pagina nr.2), se creeaza premisele asigurarii stabilitatii cursantilor in localitatiile de domiciliu sau in alte localitati preferate de acestia.
[ link extern ]
(posturi vacante instante - vezi pagina 4 si 5 din Hotarare ; posturi vacante parchete - vezi pagina 6)

Toate cele bune.
G.C.
@Cutar
Sunt niste informatii foarte interesante si folositoare! Multumim pentru ele!
Cu placere!
Pentru a evita o eventuala neintelegere, doresc sa precizez ca Hotararea C.S.M. are in vedere lista posturilor pe care urmeaza sa fie repartizati absolventii SNG, dintre cei care au fost admisi la concursul organizat in luna septembrie 2009.
Din punctul meu de vedere, analizand (cu titlu orientativ) Hotararea C.S.M. din 17.03.2010 am ajuns la concluzia ca, se tine seama (in mare masura) de optiunea fiecarui candidat; astfel, cei care doresc un post in localitatea de domiciliu/ intr-o alta localitate preferata ... nu mai au aceasta problema / teama / stres.
Si, astfel ... o problema in minus; este un loc pentru fiecare.
:luck:
G.C.
Hristos a inviat!

Multumim din suflet pentru informatii. Macar aflam si noi orientativ cam cum sta treaba. Sunt curioasa daca se face un fel de "sondaj" la inceput, printre admisi ca sa afle ce intentii au. Care e localitatea spre care intentioneaza sa mearga?

Din hotarare se deduce ca sunt posturi cam peste tot, nu trebuie sa ne facem griji. Sper sa nu fie la fel de multe si la noi, generatia asta in Bucuresti, pentru ca nu sunt foarteee multi admisi din Bucuresti (cred ca sunt vreo 5).
Cu toate ca .. de... e capitala..e normal sa fie asa..

O sa fie bine pt toti. Trebuie sa fie asa. Odata ce-am intrat, fiecare oricum avem locusorul nostru, acum sa dea Domnu sa fie si in loc in care ne-am dorit. Sper sa fie asa!
Pupici la toti!

p.s.: unde ar trebui sa afiseze cand incepem? pe site-ul lor?
Salut!
Caut un coleg de apartament.Daca e cineva interesat astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)