avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
salut

e posibil sa se fi raspuns deja la intrebarea mea, dar am citit primele 10 pagini din acest subiect si nu am gasit.
cat are salariul grefierul dupa cele 6 luni de formare initiala.

o alta intrebare: pe 12 aprilie, a intrat noua grila de salarizare - legea 330/2009 -, stie cineva cat este bursa(salariul) unui cursant la SNG la acest nivel? Anterior acestui moment era in jur de 600 ron.

multumesc :)
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
dislexic, utilizator
salut eu sunt viitor grefier sng-ist. vineri am repartitia. nimeni nu stie deocamdata cat este salariul .toata lumea ne-a spus cu aproximatie cam cat ar fi dar nu stie nimeni cat dupa noua legea. oricum conteaza si ce vechime mai aia in campul muncii ,creste gradual.in scoala e ok . eu termin grupa parchete, oricum a fost mult mai ok decat la instanta. nu am vrut instanta si ma bucur ca am ales parchete. o sa vedeti cum este . este de invatat ,trebuie sa fie mereu in pas cu toti si sa nu pierzi ritmul. succes. daca mai intru pe aici poate mai vb. felicitari tuturor celor care au intrat si va astept pe cei de la parchete la final acolo unde o sa ma duc si eu. apropo , unde prinzi tb sa stai un an dupa care poti cere transferul .bafta inca odata
cum se face repartitia pe parchete si instante? in functie de notele cu care am intrat?
caut colege pentru a inchiria un apartament. id-ul meu: alle_0000.
Nu, repartitia se face in functie de notele obtinute la examenele finale. Pentru cei care doresc mai multe informatii sa citeasca si paginiile anterioare pt ca sunt informatii utile, ca sa nu mai repetam aceleasi subiecte.
Va doresc tuturor succes si sper sa aflam cat mai repede data la care incepem!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)