Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
@nac ... glumesti =D>
de cand varsta de 30 ani reprezinta o problema?
Eu implinesc, foarte curand, 35 de ani si, preconizez ... daca nu ma "strica" sistemul (eu fiind un spirit justitiar) sa ajung in maximum 20 de ani, procuror general al Romaniei.;)
G.C.:bow:
Felicitari pentru optimism!=D>
Eu am, mai exact, 33 de ani.
Am avut cateva incercari esuate la INM.
Anul acesta m-am gandit sa iau in calcul si SNG-ul, dar, nu stiu de ce am impresia ca aici merg persoane mult mai mici de ani, adica cei care au terminat facultatea sau care au picat la INM in primul an.
Sper sa scap de acest complex si sa ma mobilizez.B-)
Buna!
Si eu sunt printre cei care vor sustine examen la sng in septembrie 2010(asta e intentia mea si sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca voi reusi).
Ati inceput sa invatati sau considerati ca inca mai este timp?
Voi stiti daca este aceeasi tematica (ca cea din februarie)?
In speranta ca imi va raspunde cineva, va multumesc si va doresc spor la invatat!
Salut. Din punctul meu de vedere daca inveti o luna, si asta nu intr-un ritm foarte intens(4-5 ore pe zi) ai toate sansele sa reusesti sa fii admisa, dar asta depinde si de ritmul fiecaruia. In ce priveste tematica, banuiesc ca va fi aceeasi, dar pana nu se va afisa anuntul privind concursul din sept 2010 nimeni nu are de unde sa stie cu certitudine ca va fi aceeasi. Daca ai citit pe aici, probabil ca ai aflat ca pentru examen este suficient sa inveti doar din coduri la proceduri, eu de exemplu asa am facut!
Mult succes si perseverenta!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)