avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
buna tuturor forumistilor.eu sunt noua pe aici, dar sper sa ne inteleg bine. ma numar printre cei care au sustinut ex la sng in febr 2010, dar din pacate nu am intrat...am luat 7,33. vreau sa mai incerc si in septembrie. sunteti siguri ca se da din nou?
pt sam2005....cred ca am stat in fata ta la ex (nu stiu daca iti amintesti de mine) ..sunt din gl. sper sa apucam sa vb mai multe. felicitari pentru reusita.poate ne tii si pe noi la curent
@nac
Da, codurile sunt suficiente, cu conditia sa nu iti scape niciun amanunt, niciun cuvintel. Nu trebuie invatat mecanic si doar foarte bine, cu orice detalii. Dar, cum spui ca ai dat deja la INM cred ca stii acest lucru. Mult succes!
@valentina20r
Bine ai venit alaturi de noi! Eu sunt din Braila. Sunt sigura ca se va da o admitere si in toamna deoarece au nevoie de oameni, multi se vor pensiona in cursul acestui an pentru a prinde prevederile legii vechi. Asa cum am mai scris, am intrebat la secretariatul SNG si mi-au confirmat o noua admitere, fara a se cunoaste si o data certa.
Multumesc Valentina " vom iesi la o cafea" sigur in toamna.
Spor la invatat (repetat), a doua oara e cu noroc.
Stie cineva, daca cei care incepem cursurile din mai, vom avea vacanta pe timpul celor 6 luni de scolarizare?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)