Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Da, eu m-am apucat de invatat.
Am impresia ca merge destul de greu, tinand cont de faptul ca nu am mai citit de ceva vreme.Totusi, nu stiu ce sa zic in legatura cu faptul ca sunt suficiente doar codurile. Din cate am vazut, la procedura civila nu este suficient doar codul, pentru ca nu acopera tot.
Voi invatati doar din coduri?
@nac
Eu ma voi apuca de invatat incepand cu saptamana viitoare. Sunt suficiente doar codurile. Totusi, pentru o mai buna intelegere, la civil cred ca e nevoie si de niste conspecte.
:innocent:
@K_Elena
pentru tot anul anul 2010 sunt previzionate a fi vacante aprox. 170 de posturi, respectiv pentru sesiunea din mai 2010 si sesiunea octombrie / noiembrie 2010.
ª.N.G. are capacitatea de a pregati pentru o singura sesiune un numar de 100 de cursanti (in bune conditii, d.p.d.v. organizatoric).
P.S. nu trebuie sa te ingrijoreze nr.mare de persoane inscrise pentru concurs. Majoritatea se prezinta din complezenta / chiar absenteaza.
Spre deosebire de un alt utilizator al acestui forum, eu recomand minim 2 luni pentru pregatire. Organizarea judiciara mi s-a parut destul de anevoioasa, iar Ordinul nr.529/ C/ 2007 ... foarte greu de lecturat (ca sa nu mai spun ... f.greu de invatat).
G.C.
Fara conspecte, crede-ma e pierdere de timp!
Asa am procedat cand am dat la inm si mi-am dat seama ca nu e tocmai o metoda foarte buna.
Am vazut si eu subiectele si am observat ca vor doar strict articolul respectiv.
Pana la urma poate ca sunt suficiente doar codurile.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)