Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
poate totusi nu se da ex chiar intr-o luna de la afisare. sper sa fie macar doua luni sa avem mai mult tp pt invatat. in ceea ce priveste posturile, ma gandesc ca vor fi pt cei cu studii superioare juridice. nici curtea de apel galati nu a afisat nimic inca.
In legatura cu timpul pe care-l avem pt invatat pana la concurs, Curtea de apel Targu Mures a afisat pe la inceputul lunii un concurs la jumatatea lui mai sin altul la inceputul lui iunie. Deci timpul cam 1 luna-1 luna si jumatate ar fi. Cam putin, e adevarat.
Pe site-ul Curtii de apel Ploiesti s-au afisat.Si se pare ca sunt posturi de grefieri cu studii medii. Eu daca am studii superioare jurid si intru pe un post din acestea cum o sa fiu incadrata? Cu studii medii sau superioare?
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)