avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
La ce te referi cand spui ulterior? Dupa ce perioada de timp? Dar daca intri pe un post care nu iti prea convine, ai putea sa te transferi dupa un an de zile? cum se intampla cu cei de la SNG. Merci pt rasp.
care e diferenta intre cei care termina SNg-ul si cei cu inacadrare directa?
ngeorgik a scris:

La ce te referi cand spui ulterior? Dupa ce perioada de timp? Dar daca intri pe un post care nu iti prea convine, ai putea sa te transferi dupa un an de zile? cum se intampla cu cei de la SNG. Merci pt rasp.

Nu stiu dupa ce perioada. Am o colega de facultate care a intrat pe studii medii si dupa cateva luni a facut cerere pt transformarea postului. Poti sa te transferi in cazul in care se scot la concurs posturi acolo unde iti convine, dar nu cred ca esti tinuta de termenul de un an. Cei de la SNG au statut special pt ca au fost scolarizati pe banii statului timp de 6 luni si sunt obligati sa stea in sistem 5 ani, ca si magistratii care termina INM-ul. Tu nefiind scolarizata de stat si dand direct pe post nu ai de ce sa fii tinuta de un termen.
viorica84 a scris:

care e diferenta intre cei care termina SNg-ul si cei cu inacadrare directa?

Diferenta este ca celor care termina SNG-ul trebuie sa li se puna la dispozitie post si sunt tinuti sa ramana 5 ani in sistem. Dupa mine cea mai mare diferenta este perioada de 6 luni pe care o pierzi cu cursurile la bucuresti si pt care primesti 1000 de lei indemnizatie. In rest nu este nici o diferenta.
dar ai idee ce salarii au cei care sunt incadrati cu studii medii?adica, ar merita sa stam catva timp incadrati cu studii medii, chiar daca avem studii superioare? cam care ar fi remuneratia?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)