avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Din ce am vazut, examenele sunt tip sinteza.Concurenta este, avand in vedere ca , de exemplu, poate sa fie un singur post la o anumita instanta si sunt inscrise in jur de 6 persoane...dar acum depinde si de instanta...cred ca mai sunt si persoane din interior care vor sa avanseze si participa si ele la examen...deci este dificil si acest examen.
Mai are cineva noutati ref la concursurile pt grefieri anuntate acum? observ ca nu toate instantele au afisat anunt de concurs.
Buna,
Eu am sunat la SNG si mi-au spus ca nu se stie daca se mai organizeaza, iar daca da, nu se poate preciza data exacta. Eu voiam sa va intreb legat despre cum trebuie sa invat, dupa coduri sau carti, trebuie retinut presupun si nr articolului si textul intocmai. Eu acum m-am hotarat sa incerc si din cate am observat este cam jumatate din fiecare cod nu?
Va multumesc anticipat si felicitari celor care au reusit iar celorlalti bafta la invatat. Aplauda

ai sunat la sng si ti-au spus ca nu se stie daca se mai organizeaza concurs anul acesta?
Eu nu cred ca nu se va mai organiza admitere in septembrie, ar fi culmea!:O
Stiti daca intra si asistenta judiciara in tematica sau doar reprezentarea partilor in judecata?
si asistenta judiciara

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)