avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Caut colega sa inchiriem un apartament cu 2 camere la 300E (150E/camera, 200E e prea mult).
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
Sam2005, utilizator
Buna!
Cine imi poate spune, din cei care au mai participat bineinteles, cam ce se da la examenele pe post. Sunt scoase la concurs la Curtile de Apel, posturi de grefieri cu studii medii si nu stiu daca are rost sa dau sau nu , deoarece foarte multe persoane inscrise deja si timpul e destul de scurt si , si taxa este enorma (150 lei ) .
Multumesc anticipat.
stie cineva daca la Constanta se organizeaza concurs pt grefieri?
Am urmarit discutiile voastre despre concursurile organizate de Curttile de Apel. Parerea mea: rare sunt cazurile in care Curtile vor organiza concurs pentru posturi unde se solicita studii superioare, pentru ca de asta se ocupa SNG, si avnd in vedere tendinta ca grefierii sa aiba obligatoriu studii superioare, e clar ca SNG are un rol important.
In ceea ce priveste posturile unde se cere studii medii: va dura destul de mult pana veti reusi sa vi se recunoasca studiile, sau poate chiar va fi nevoie de un alt concurs. Munca pe care o face un arhivar e foarte grea si solicitanta, la fel si cea de registrator - aici se adauga si rutina. Salariile sunt mult mai mici. Sfatul meu este sa invatati pentru SNG! Sau ...nu stiu... poate ca sunt cazuri in care nu exista un loc de munca si persona in cauza e dispusa sa accepte si un astfel de job. Fiecare ia decizia in functie de contextul problemelor sale, dar puneti in cumpana bine de tot avantajele si dezavantajele unui post de arhivar/registrator!
Si eu am sentimentul ca s-ar putea sa nu se mai organizeze un alt examen - noua generatie va absolvi in noiembrie, putin probabil ca o noua generatie sa inceapa cursurile la un 6 decembrie sa zicem.Sau poate se va organiza in octombrie si vor incepe de pe 3 ianuarie. Ramane de vazut si de invatat. Imi ramane doar speranta ca e nevoie in continuare de cadre. Iar speranta.... stiti cand moare:)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)