avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Pai...daca luam si citim ce se spunea in topicul asta mai sus, din 990 ai mai lua in mana indemnizatia de cursant cam 750...
Daca pui chiria...mancarea...transportul... ufffffffff.................:((:((
si eu as vrea sa stiu mai multe! cine are informatii, poate cei care sunt deja la scoala, va rugam sa ne spuneti! si amai am o nedumerire, printre cei admisi, va rog sa ne spuneti cum ati raspuns la intrbari pt punctajul maxim: scurt si la obiect, adica articol din cod si ce prevede sau ati detaliat?
astept raspunsuri uegente ca sa stiu cum sa ma pregatesc. Eu sunt din Bistrita si o sa incerc prima data!
Va rog mult................dati detalii
Dragele mele, daca ati fi citit putin mai atente informatiile din paginile precedente, ati fi aflat raspunsurile atat de repede pe cat vi le doriti. Iertati-mi modul de abordare, dar subiectele au fost deja rasdiscutate. De exemplu, in pagina precedenta Cutar a adus informatii foarte utile: indemnizatia este de 990 net, adica e ceea ce va ramane dupa oprirea impozitului si a celorlalte obligatii. NU, nu aveti voie sa aveti alt job, e o scoala unde cheltuielile sunt suportate de catre stat, unde trebuie sa fiti prezente 8 ore pe zi, ca la serviciu, absentele ducand la scaderea indemnizatiei lunare. In statutul grefierilor scrie ca functia de grefier este incompatibila cu orice alta functie publica sau privata.
Cat priveste raspunsurile pe care le veti da la examen, acestea trebuie sa fie la obiect, sa cuprinda textul din Cod. Asadar invatati Codurile si organizarea foarte bine! Succes!
@ankmag
E normal ca vestea scaderii salariilor cu 25% nu bucura pe nimeni. Din salariul de grefier, care difera de la persoana la persoana, asa cum s-a discutat anterior, va lipsi un sfert - e mult! Insa avem de ales? E un loc de munca sigur, munca nu e usoara, dar cred ca e frumoasa, acum totul depinde si de colectivul unde va veti alatura. Basescu nu a precizat nimic despre indemnizatii, asa ca sper ca indemnizatia de la SNG sa ramana la fel. Am speranta ca proaspetii admisi, in special Cutar:kissing:, ne vor tine la curent cu acest aspect. In speranta de a face fata cheltuielilor, in cazul admiterii la SNG, voi incerca sa pun ceva bani de o parte in aceasta perioada, alta solutie nu exista.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)