avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna @ K_Elena
Planul de invatamant este asemanator cu cel stabilit pentru sesiunea din septembrie 2009; diferenta o constituie numai numarul total de ore stabilite pentru anumite discipline.
cu titlu informativ, a se analiza planul de invatamant - anul scolar 2009-2010.
[ link extern ]
Cat priveste structura anului scolar:
- cursuri (inclusiv, teste / evaluari) in perioadele 03.05. - 18.07. si 23.08. - 17.10.
- stadiu de practica la instanta si parchet, in perioada 19.07. - 22.08.
- examenele finale (de absolvire) si repartizare posturi, in perioada 18.10. - 2.11.
Deci, nu avem vacanta ...

In acesta prima saptamana, suntem repartizati la diferite instante si parchete pentru a cunoaste activitatea specifica diferitelor compartimente auxiliare + asistarea la sedintele de judecata, iar la sfarsitul saptamani vom face optiunile intre instante si parchete. Optiunea este irevocabila!
In acest moment, indemnizatia lunara de cursant este de 998 lei net (1375 lei brut), pe care o vom primi pe card.

Pentru inceput acestea sunt informatiile ...
Toate cele bune.
Cam mica indemnizatia....
Buna,am si eu nevoie de cateva raspunsuri.Dupa ce termini aceasta scoala si te repartizeaza pe un post din Calarasi(de exemplu) si eu stau in Bucuresti si nu doresc sa imi desfasor activitatea acolo,ce se intampla?in conditiile in care le restitui banii pe care acestia i-au investit in scolarizarea mea respectiv 6.000RON(1.000 pe luna ori 6 luni).Daca obtin o nota sub 7 la examenul final ce consecinte are?Dupa ce raman 5 ani sa lucrez ca grefier pot sa dau examenul pentru notar public fara sa fiu notar stagiar?Si mai am o ultima intrebare:Are cineva idee daca se mai da admiterea in Septembrie sau trebuie sa asteptam pana in Februarie ?
@Cutar
Iti multumesc frumos pentru informatii! In aceste conditii - faptul ca nu exista vacanta si ca la 2 noiembrie veti finaliza scoala - cred ca se va organiza o noua admitere pe la finele lunii septembrie; oricum se va anunta in luna iulie pe site.
Mult succes la cursuri si mai asteptam impresii!
Acum ma adresez celor care sunt entuziasmati de faptul ca vor fi admisi la SNG.
Ce parere aveti despre micsorarea salariilor la bugetari cu 25%/?
Cat vor mai primi salariu grefierii?
Si in timpul scolii, cat va fi indemnizatia?
Un viitor admis la SNG isi va permite sa mai plateasca chirie, intretinere si alte utilitati plus haine, hrana, etc...? Cu ce bani?
Va rog sa-mi spuneti parerea voastra. Luati in considerare si situatia mea, va rog. Eu ma bazez in principiu pe acei bani, daca voi fi admisa, deoarece parintii mei nu imi pot oferi un sprijin financiar. Se poate lucra in timpul scolii?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)