avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Si eu sunt de parere ca sunt suficiente doar codurile si legile, numai ca trebuie invatate ''cuvant cu cuvant''', fiecare detaliu.Mie mi-a luat cam 1 luna si jumatate sa invat, si mi-a fost suficient, dar am stat numai de invatat.
Buna seara. Sunt noua pe-aici dar sper sa am de invatat de la voi. Va urmaresc de mult. Am de gand sa incerc si eu la toamna la SNG si sper sa ne vedem colegi. In alta ordine de idei, va dau un sfat, din pozitia cuiva care a luat examenul la barou din prima, cu facultate particulara terminata, cand toti mi-au spus ca incerc degeaba: nu ascultati tot ce se spune. Nu e dracul atat de negru. Cei care corecteaza nu sunt chiar zbiri si nu vor sa scoata untul din voi. Daca aveti habar de materie luati.
Pentru cei interesati ... o veste buna! Se organizeaza concursuri de ocupare directa a posturilor de grefieri. Am inteles ca, taxa de participare la concurs este de 150 Ron.
Curtea de Apel Bucureşti organizează, la data de 15 iunie 2010 ora 10,00, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante, pe durată nedeterminată de grefier:
- Instanţele din municipiul Bucureşti - 12 posturi studii superioare şi 18 posturi cu studii medii;
- Judecătoria Buftea - 2 posturi cu studii medii;
- Judecătoria Giurgiu - 1 post studii superioare;
- Judecătoria Bolintin Vale - 2 posturi studii medii;
Detalii: [ link extern ]

Curtea de Apel Bucureşti organizează, în condiţiile legii, la data de 25 mai 2010, ora 10,00, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante pe durată nedeterminată:

- Tribunalul Bucureşti – 2 posturi de grefier arhivar;
- Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti – 1 post de grefier arhivar;
- Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti – 1 post de grefier arhivar;
- Judecătoria Buftea – 1 post de grefier arhivar;
- Judecătoria Cornetu 1 post de grefier arhivar si 1 post de grefier registrator;
- Judecătoria Călăraşi – 1 grefier arhivar;
Detalii [ link extern ]

Curtea de Apel Ploiesti – organizeaza:
- Concurs recrutare grefieri arhivari posturi vacante (1 post grefier arhivar la judecatoria din Campina si 1 post la Tribunalul Dambovita) si vacante temporar (1 post la Judecatoria Campina si 1 post la Judecatoria Targoviste) _ data concursului_ 08 mai 2010
- Concurs recrutare grefieri (20) si grefier statistician (1) posturi vacante_ data concursului_ 05 iunie 2010
Pentru anunt concurs, tematica si bibliografie _ vezi:
[ link extern ]

P.S. pentru celelalte localitati vizitati site-ul Curtilor de Apel (aferente).
Mult succes ...:luck:
G.C.
salut!
am sunat azi la sng şi mi-au confirmat că pe data de 3 mai, ora 10 încep cursurile la sng. au menţionat că vor afişa şi pe site informaţia.
=D>
Asa mi-au zis si mie: data de deschidere ramane 3 mai chiar daca CSM-ul nu a publicat nimic oficial =D>

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)