avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Cutar a scris:

Pentru persoanele interesate de concursul de admitere ª.N.G. din septembrie 2010
[ link extern ]
(vezi punctul 5 / pagina nr.5)
Prin Hotararea nr.2123/ decembrie 2009, C.S.M. a stabilit datele estimative de concurs după cum urmeaza:
1. Concurs de admitere in magistratura: martie 2010;
2. Concurs de promovare a judecatorilor şi procurorilor in functii de executie: mai 2010;
3. Concurs sau examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor: mai-iunie 2010;
4. Concurs de admitere la I.N.M.: august-septembrie 2010;
5. Concurs de admitere la ª.N.G.: septembrie 2010;
6. Concurs sau examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor: octombrie-noiembrie
7. Concurs de admitere in magistratura: octombrie-noiembrie 2010;
8. Examen de capacitate al judecatorilor şi procurorilor stagiari: octombrie-decembrie 2010.

Stiam aceste informatii, dar nu sunt concludente. In hotararea CSM enuntata de tine, care a fost luata in decembrie 2009, nu se precizeaza nimic de examenul din februarie, desi anuntul examenului a fost publicat pe 21 decembrie.
In regulament se precizeaza ca examenul este anual, asa ca:
1. fie se va incalca regulamentul, nu mai stiu sigur daca nu si statutul, si se va da de 2 ori admitere in acest an, din cauza lipsei de personal;
2. fie examenul din septembrie s-a organizat in februarie.
Vom afla cu siguranta prin luna iulie ce varianta este valabila.
ori este posibila si o varianta nr.3: examenul din 28 februarie 2010 a fost o exceptie ... avand in vedere ca:
- nu au fost ocupate integral locurile /posturile vacante scoase la concurs la data de 06.09.2009 (din cele 90 de locuri scoase la concurs, 59 au fost ocupate, motiv pentru care, ulterior admiterii, au fost reduse numarul de locuri alocate pentru ocuparea posturilor vacante la parchete - de la 16 locuri s-a redus la 10 locuri la parchete);
- pentru anul 2010 sunt previzionate a fi vacante aprox. 170 de posturi, iar ª.N.G. nu are spatiu locativ suficient pentru a pregati intr-o singura sesiune de cursuri, un numar similar de personal;
Sunt convinsa ca, in perioada 05 - 19 septembrie 2010 (05/ 12/ 19.09.) se va organiza un nou concurs de admitere la ª.N.G.
G.C.
Stiti ceva despre promotia 2009-2010? Au terminat cu bine?
Nu stim decat ca au facut repatitiile pe 16 aprilie. Eu am mai scris pe forum legat de tema asta, dar nimeni din absolventi nu a raspuns inca. Intrebam si eu sau mai bine zis, ii rugam pe cei care au terminat acum sa ne zica si noua in mare ce locuri s-au ocupat, la ce instante pt a aproxima cat de cat ce posturi de vor reporta la noi, dar n-am primit nimic inca legat de subiectul asta. Eventual daca au o lista cu cei repartizati, daca exista asa ceva sa ne-o posteze si noua pe forum.

Mai asteptam...ii lasam sa se aseze la noul loc de munca. Presupun ca e o perioada destul de agitata.
:P
sa speram ca se da din nou examenul in sept. s-a apucat cineva de invatat (repetat) de pe acum?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)