avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie reprezentare in proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie reprezentare in proces

Buna ziua ! Exista posibilitatea reprezentarii mamei mele (in varsta si bolnava) de mine,la tribunal,in cadrul unui proces cu Primaria legat de Legea 10 (despagubiri) ? Daca da,care ar fi forma legala ?
Cu stima !
Sectia a IVa Civila...Bucuresti...
Mi se pare imperios necesar să vă prezentanți cu actele la un avocat, să-i indicați numărul de dosar întrucât dacă nu are nici calitatea de reclamant, nici de intervenient nu-i va fi opozabilă hotărârea.
Mi se par ușor contradictorii cele învederate de dvs, de aceea, pt a susteage faptelor un adevar ferm, stabiliți o întâlnire cu un avocat.
Mi se pare imperios necesar să vă prezentanți cu actele la un avocat, să-i indicați numărul de dosar întrucât dacă nu are nici calitatea de reclamant, nici de intervenient nu-i va fi opozabilă hotărârea.
Mi se par ușor contradictorii cele învederate de dvs, de aceea, pt a susteage faptelor un adevar ferm, stabiliți o întâlnire cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? flory_mr flory_mr Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? Mulți îmi spun că n-am drept de Reprezentare ... (vezi toată discuția)
Lamurire solutie proces pe legea 10 AdrianaBal AdrianaBal 1.Proces cu Primaria pe Legea 10 (despagubiri) 2.Solutia pe scurt :\" în vederea citării intervenienţilor cu cererea de chemare în judecată\" Ce ... (vezi toată discuția)
Interventie principala in proces. intervenientul cere acelasi lucru ca si reclamantul. LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Va rog sa ma ajutati in privinta urmatorului aspect: A este angajat bugetar si introduce o cerere de chemare in judecata impotriva institutiei ... (vezi toată discuția)