avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamarea corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamarea corporala

imi puteti spune va rog ce carti cuprinde mai amplu subiectul cu privire la vatamarea corporala?..va rog..multumesc
Cel mai recent răspuns: alynotza01 , utilizator 11:36, 3 Noiembrie 2009
Depinde din ce punct de vedere va intereseaza subiectul. El este unul destul de complex si pentru a fi dezbatut necesita mentionarea tutror aspectelor care tin de el , respectiv, cele 3 forme ale infractiunii care se regasesc in Codul penal, vatamarea corporala ,vatamarea corporala grava , vatamarea corporala din culpa, fiecare ,cu particularitatile ei . Asa incat ,daca nu va intereseaza subiectul pentru a-l stuida amanuntit, ar fi suficient sa cititi prevedrile C. penala sau, sa ne expuneti problema pe care o aveti si datorita careia suntetui interesat de acest subiect.
Da, cu siguranta ar economisi cel putin 50 de ore de citit.
am doar art 181 vatamarea corporala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)
Amenda penala cercetasa cercetasa pt. vatamare corporala cu CML DE 24 ZILE se poate acorda amenda penala?????? care ar putea fi suma??????? cheltuielile de judecata la un proces de 8 luni ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)