avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de rulment

Buna dimineata! As vrea sa stiu daca o asociatie poate lua bani pt fond de rulment de 2 ori, si daca au voie sa se foloseasca de acei bani.
Acum cativa ani s-a stabilit o suma pt un fond de rulment, pe care am achitat-o.
Acum, au bagat iara la intretinere o suma care semnifica tot fondul de rulment!
Asociatia plateste din acest fond de rulment diferite lucrari ce s-au facut pe la bloc, in conditiile in care noi platim si 30 lei pe luna la fondul de reparatii

Cel mai recent răspuns: onetime , utilizator 05:48, 22 Mai 2018
Va multumesc pentru raspunsuri! Asa stiam si eu, ca trebuie sa apara f de rulment pe listele de intretinere. O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond rulment intretinere bloc brendissima brendissima Mai exista sau nu fond de rulment?Eu stiam ca in 2007 s-a decis ca nu mai este obligatoriu, ci optional, dar in acelasi timp s-a nascut foondul de reparatii. ... (vezi toată discuția)
Fond rulment asociatie de proprietari christiank christiank Buna ziua.Am o intrebare legata de acest fond de rulment strans de cei de la asociatia de proprietari: este legal ca banii stransi sa fie folositi in scopul ... (vezi toată discuția)
Impartire drepturi litigioase asociatie proprietari doar_eumike doar_eumike buna, in cadrul asociatiei unde fac parte exista blocul A si Blocul...B. blocul B sunt restantieri cu 20.000 ron..s-a obtinut acum decizie sa-i execute ... (vezi toată discuția)