Am fost inpreuna cu un prieten la un local,unde de ceva vreme eram clienti fideli si unde pina in acel moment eram considerati de-ai casei. Cunoscindu-ne destul de bine cu personalul, respectivul prieten si-a permis o gluma cu ospatarita.Aceasta probabil s-a simtit ofensata si toate acestea au degenerat intr-o mica disputa verbala intre cei doi. Eu am incercat sa aplanez lucrurile dupa care am parasit localul inpreuna cu prietenul meu fara a mai consuma nimic.
A doua zi ,ca de obicei ,am fost inpreuna cu alti trei prieteni(fara cel din ziua anterioara) sa mincam.
Atunci cind ospatarita (aceiasi de cu o zi inainte),a venit sa ia comanda la masa mi-a spus ,in auzul tuturor ,ca-i pare rau dar pe mine nu poate sa ma serveasca. Nestiindu-ma in vreun fel vinovat de ceva am cerut explicatii,la care aceasta a spus ca asa a hotarit patronul localului(probabil influentat de spusele ei cu privire la incidentul din ziua precedenta). Simtindu-ma jignit si discriminat am cerut sa vina patronul sa justifice decizia pe care a luato.Bininteles ca acesta a refuzat.Dupa toate acestea am parasit localul inpreuna cu cei trei prieteni fara a mai consuma nimic, bineinteles si acestia simtindu-se lezati.
Avind in vedere ca am fost pus intr-o situatie penibila, fata de prietenii mei,de ceilalti clienti(localul era plin)si ca consider ca mi-a fost lezata demnitatea va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in acest sens si daca e cazul ce pretentii as putea emite(eventual sugerati o suma in concordanta cu situatia data).
VA MULTUMESC.
După cum prezentaţi situaţia se pare că nu aveţi nicio vină în această situaţie.Respectiva chelneriţă a catadicsit să se răzbune pe dumneavoastră.Se poate face ceva o acţiune civilă cu martori,etc.