avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da in judecata administratorul de bloc?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da in judecata administratorul de bloc?

Comitetul executiv nu misca un deget in fata abuzurilor administratorului PFA angajat cu contract. In aceasta situatie, eu ca beneficiar al serviciilor acestuia si membru de asociatie, il pot da in judecata?
Nu respecta nici o lege, nici contractul cu noi.
E si extrem de obraznic, manipulator, barfitor si lenes.
Multumesc extrem de mult.

Va rog nu mutati acest subiect la Asociatii de proprietari.
Cel mai recent răspuns: M_P , utilizator 09:23, 20 Octombrie 2022
Domule Cornel,
Sa inteleg ca o sesizare catre Inspectia Fiscala din cadrul Administratiei Finantelor Publice e obligata sa dea curs unei sesizari?
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Legea 230/2007
art.56
....
(4) Constatarea contravenţiilor prevăzute de prezenta lege, făcută la sesizarea oricărei persoane interesate, precum şi aplicarea sancţiunilor corespunzătoare se fac de către persoanele împuternicite de Inspectoratul de Stat în Construcţii şi de Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, de primari sau de împuterniciţii acestora.

Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2022
M_P, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria si mai refuza sa aplice sanctiuni pe legea 230/2007 StefaniaEmerson StefaniaEmerson Atat primaria cat si MAI refuza sa aplice sanctiuni pe Legea 230/2007. Am facut multe petitii si refuza pur si simplu. Primaria, de exemplu, trimite raspuns cu ... (vezi toată discuția)
Cum si unde se poate da in judecata asociatia de proprietari Bogdan1459 Bogdan1459 Buna ziua. M-am hotarat sa dau in judecata asociatia de proprietari. Intrebarea mea este: Unde si cum se realizeaza practic? Si unde pot gasi un ... (vezi toată discuția)
Răspunde președintele asociației pentru nechemarea în judecată a unui restanțier căruia penalizările i s-au prescris? Nelu_49@yahoo.com Nelu_49@yahoo.com Ne confruntam cu o situatie in care un vecin a avut restante mari la intretinere , acesta acumuland suma de 5700 lei penalizari . Cu debitul intretinerii este ... (vezi toată discuția)