avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat o masina dar , nu mi s-a dat nici un act !
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat o masina dar , nu mi s-a dat nici un act !

Am cumparat o masina dar , propietarul (firma) , nu mi-a dat nici un act (talon,CIV,factura,fiscal), masina o am dar , nu o pot folosi. Am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire pe adresa firmei ,dar nu am primit nici un raspuns .Mentionez ca la primarie la fisc apare ca am impozit de platit pe masina . intrebarea mea este cum pot intra in posesia actelor masinii ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
mihaiclaudiugabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaiclaudiugabriel , utilizator 10:10, 27 Mai 2018
vedeti? deci aveti factura. asta inseamna ca bunul este al dvs. nu aveti cumva si chitanta?
primul lucru la care ma gandesc e ca firma vanzatoare are datorii neplatite la buget si bineinteles ca fiscalul nu iese. daca nu l-ati vazut, cum puteti sti ca exista?
eu m-as gandi cum sa obtin chitanta. asta ar dovedi ca vanzarea este completa (obiectul este identificat, are un pret acceptat si acesta a si fost platit).
Daca aveti cunostiinta ca fiscalul a fost eliberat pe data de 3 sau 4 martie 2018,trebuie sa cunoasteti ca respectivul document nu mai este valabil
Staruiti la nivelul administartorului/patronului firmei sa va prezinte cetificatul fiscal,sau mai bine parcurgeti procedura notificarii oficiale
Am înțeles , am procedat la notificarea oficialã , aștept să vedem ce se întâmpă . Vă mulțumesc !

ynocentta a scris:

Daca aveti cunostiinta ca fiscalul a fost eliberat pe data de 3 sau 4 martie 2018,trebuie sa cunoasteti ca respectivul document nu mai este valabil
Staruiti la nivelul administartorului/patronului firmei sa va prezinte cetificatul fiscal,sau mai bine parcurgeti procedura notificarii oficiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina Mazare_c Mazare_c Am cumparat o masina de la o doamna care o avea de la o firma. Eu nu am fost atent la acte dar firma nu a dat factura doamnei. Cel putin asa zice doamna. Am ... (vezi toată discuția)
Pot sa înscriu masina Lumy09 Lumy09 Bună ziua am luat un BMW x1 de la o firma mi-au făcut factura pe numele meu dar încă nu am primit chitanța de la primărie ca nu are datorie. Vânzarea ... (vezi toată discuția)
Am obtinut hj definitiva si irevocabilă pentru un autoturism petrub petrub Buna ziua, am mai avut aceasta neclaritate dar cred ca nu am întrebat bine si sunt inca confuz. In 2003 am vândut o masina dar nu am urmat pasii pentru a ... (vezi toată discuția)