Buna ziua,
As dori sa va intreb in legatura cu administrarea unui bloc. Daca se renunta la administrator, cenzor, comitetul executiv si presedinte, ce variante ar fi pentu a ne plati cheltuielile blocului. Multumesc!
Buna seara . O intrebare am si u daca se poate sa si primesc un raspuns. De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna nu beneficiez de căldură dar o plătesc ( vecinul de langa mine find capăt de coloana sa debransat dat a tăiat și țevile montane aerisitoare automate ) iar administratorul imi spuna ca sa rezolva eu problema cu vecinul deoarece noi proprietari i am dat acordul de debransare , ce pot sau cum pot face ca eu sa nu platesc căldura,? Deoarece am caloriferele faci și fac încălzirea cu aeroterma și aerul conditionat . Va multumesc anticipat .
Angajarea unei firme private care sa se ocupe de administratia blocului. Problema este ca pe piata exista foarte multe fime mici care nu prezinta nici o garantie si poate baga blocul in datori foarte mari. Asociatiile de proprietari duc lipsa de implicare a locatarilor si intelegerea legislatiei in vigoare 198/2018.
Pai atunci cand vrei sa angajezi o firma te interesezi un pic de istoric, ii faci o vizita la sediu etc. Daca "firma" lucreaza pe masa din bucatarie si cei care lucreaza in firma sunt sotul si sotia sau copilul, mai cauti. Trebuie tinut cont si de gama de servicii pe care le doresti si pe care le poate oferi firma respectiva.