Buna ziua. Sunt casatorita de 2 ani si de la un timp sotul meu nu si mai respecta amgajamentul luat. Locuim intr o casa construita in timpul casniciei cu bani de la mama lui. Doresc sa aflu daca in cazul in care divortam voi avea dreptul la o parte din aceea casa. Avem si o masina cumparata in aceleasi conditii. Va multumesc!
Luati legatura cu un avocat din zona dvs....
Si cu o aparare buna....veti scapa de acest sot si efectuati partajarea bunurilor dobandite in timpul casatoriei.
Viata merge inainte....fruntea sus.
Sotul, de exemplu, poate sa introduca o actiune prin care sa solicite instantei sa constate ca bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri proprii, fiind achizitionate din banii primiti cu titlu de donatie de la mama. Daca instanta constata ca masina si imobilul sunt bunuri proprii ale sotului, dumneavoastra nu aveti nicun drept.
Nelamuriri
ContSters138888
Sunt casatorita din august 2008.Apartamentul in care locuim este pe numele soacrei.Am vrut sa divortez in mai multe randuri insa sotul m-a amenintat ca \" ma ... (vezi toată discuția)
Partaj
getbeget
sotul meu, se ocupa cu vanzare de masini second hand.
are bani stransi din aceste vanzari, insa acum ca urmeaza sa facem partaj, imi spune ca eu nu am cum sa ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
Ioana201489
Buna ziua,
sunt casatorita din 2007. Sunt profesor, iar din 2011 predau si pentru o academie privata, veniturile aduse de mine fiind mai mari ca ale sotului. ... (vezi toată discuția)