avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cadourile primite trebuiesc returnate? Am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cadourile primite trebuiesc returnate? Am fost ajutată să achiziționez o mașină iar acum mi se cer înapoi acei bani

Acum ceva timp fostul meu prieten mi a facut cadou niste bani pt a ma ajuta sa mi achizitionez o masina.mi am cumparat la momentul ala iar acum daca ne am despărțit imi cere acei bani.trebuie să i returnez?mentionez ca mi a facut acest cadou menționând că dorește să mă ajute să mi pot cumpara masina .mai mult de atât a trecut la amenințări.ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
aveti dreptate astfel de persoane trebuiesc indepartate....un om care te iubeste cu adevarat si iti ofera odata la 3-4 ani un cadou clar ca nu ti l ar cere inapoi vreodata oricare ar fi motivele....dar nu toata lumea este la fel......multumesc pt raspuns
Nu va ramane decat sa mergeti la avocat ca sa se examineze exact situatia juridica daca nu doriti sa restituiti nimic.
Depinde foarte mult si ce va invoca el daca va da in judecata de9arece depinde si ce avocat isi va angaja.
Sunt multe aspecte de analizat si aveti multe de discutat cu avocatul.
Dupa parerea mea cel putin o ora ar trebui sa dureze dsscutia...ca sa si intelegeti ce si cum si pe mai multe ipoteze...posibile...
multumesc frumos pentru timpul dvs acordat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cadou e una 200 mil vechi e alta poveste.Daca vrei sa fi eliberata moral, fa un credit, da-i banii prin banca , scri pe op restituire cadou si asa ca sa-l umilesti, schimba nr de telefon si incepe alta viata, scapi de amenintari etc si demonstrezi ca nu pentru banii lui ati stat impreuna.
Daca ai stat cu el pentru cadouri nu-i da banii dar el are deja dovada ca ai primit banii si la judecata pierzi ca ai recunoscut suma....
ok asta era si intentia mea de ai returna .multumesc pt timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o intelegere verbala. markt markt Buna, As avea si eu o intrebare: am primit 22000 de euro de la o persoana cu care am avut o relatie sentimentala,bani au fost trimisi prin transfer bancar , ... (vezi toată discuția)
Obiectele oferite cadou se mai pot recupera pe cale penala? katalinujk katalinujk Fostul meu iubit mi-a oferit cadou un laptop. De curand ne-am despartit iar acum a depus plangere penala ca sa i-l dau inapoi.Mai poate sa il recupereze? In ... (vezi toată discuția)
Se poate implica poliția în procesul de pensie alimentară? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! Sunt în curs de proces de pensie alimentară și în zilele trecute am vorbit cu pârâta despre restanțele pe care trebuie să i le dau, ... (vezi toată discuția)