avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Bună.Sunt divortata și avem custodia comuna .vreau sa plec din tara 7 zile în concediu și fostul soț nu o lasa pe fetiță cu mine și am hotărât sa rămână în tara la el pana mă întorc. E ok ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai ...ok era daca mergeati cu copilul in concediu...zic eu...
Puteti obtine hotarare judecatoreasca daca el refuza sa plecati cu copilul.
Asta as fi vrut dar nu vrea sa semneze procura și avem biletele luate trebuie sa plecam în 13 .A zis ca nu semnează ca dacă rămân acolo și nu mai vin inapoi dar cum am spus plecam 7 zile în concediu.Cat ar dura sa obțin hotărârea judecătorească?
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
Claudia gemenel, utilizator
Care 13?
13 iunie
Nici cu avocat angajat nu mai aveti timp.
In 2 zile nu se poate.

De ce nu ati deschis proces cand ati cumparat biletul?

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor isshmen isshmen Bună seara, Vreau să dau în judecată fosta concubină (cu care am trăit 2 ani și am făcut o fetiță), și m-ar interesa câteva chestii la care am ... (vezi toată discuția)
Buna seara- acordul tatalui pentru calatoria minorului burlan023 burlan023 buna seara. daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva prin care domiciliul fetitei este la adresa mea mai este necesar si alte acte din partea tatalui ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul? virgo19 virgo19 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru ca vreau sa fiu sigura... Am o fetita de 1 an si 9 luni, si sunt despartita de tatal ei. Nu am ... (vezi toată discuția)