avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Bună.Sunt divortata și avem custodia comuna .vreau sa plec din tara 7 zile în concediu și fostul soț nu o lasa pe fetiță cu mine și am hotărât sa rămână în tara la el pana mă întorc. E ok ?
Incercati ca pt viitor sa faceti demersuri din timp.In mod normal nu ar trebui sa fie o problema faptul ca lasati copilul la tata o saptamana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor isshmen isshmen Bună seara, Vreau să dau în judecată fosta concubină (cu care am trăit 2 ani și am făcut o fetiță), și m-ar interesa câteva chestii la care am ... (vezi toată discuția)
Buna seara- acordul tatalui pentru calatoria minorului burlan023 burlan023 buna seara. daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva prin care domiciliul fetitei este la adresa mea mai este necesar si alte acte din partea tatalui ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul? virgo19 virgo19 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru ca vreau sa fiu sigura... Am o fetita de 1 an si 9 luni, si sunt despartita de tatal ei. Nu am ... (vezi toată discuția)