va multumesc tuturor pentru toate raspunsurile pe care le-am primit. In contractul de v-c nu e spcificat nimic de termenul maxim de eliberare al apartamentului , si nici de costurile care urmeaza din momentul incheierii contractului sub forma autentica. Adica acest contract autentic este unul cadru , cu toate elementele de identificare legala , fara sa prevada ceva de habiatie, iar ei au semnat fara nici un fel de rezerva. Cand am scris ''fara costuri'' , m-am referit la faptul ca ei stau in imobilul pentru care eu platesc rate lunare (mari, ce-i drept-400 euro), si nu imi garanteaza nimeni , doar''cuvantul lor'', ca isi vor plati utilitatile, deci stau gratis la modul ca nu dau nici chirie, si nici pretul de vanzare nu s-a modificat in favoarea mea de nici un fel. Ceea ce imi spuneti voi ma sperie tot mai mult, si incerc sa ma gandesc cum voi purcede la ceea ce presupune ''evacuarea lor'' . daca de impotrivesc , si nu inteleg de buna voie? Eu mi-as dori ca in toata aceasta perioada de iarna sa fac curatenie acolo..., iar ei tin banii in banca(dobanda la 71000 euro) si vaneaza piata imobiliara, ca dupa ce achizitioneaza in final un apartament , sa il si renoveze. Ca doar au unde sta, nu ? Iar eu stau cu parintii si am cumparat apartament de 4 camere! Chiar ca sunt nesimtiti oamenii astia.
~ final discuție ~